WhatsApp a introdus o nouă funcție de ștergere accidentală care vă permite să anulați un mesaj șters pe care ați vrut să-l ștergeți pentru toată lumea.

Acest nou nivel de protecție vă va ajuta să atenuați situația în care ați vrut să ștergeți un mesaj pentru toată lumea, dar în schimb ați apăsat pe opțiunea Șterge pentru mine.

Noua funcție de ștergere accidentală de la WhatsApp vă oferă o fereastră de cinci secunde pentru a anula acțiunea de ștergere pentru mine și pentru a alege opțiunea Ștergere pentru toată lumea.

Compania a precizat într-un comunicat că noua funcție Ștergere accidentală îi va ajuta pe utilizatori să iasă dintr-o poziție incomodă atunci când apasă din greșeală pe opțiunea Șterge pentru mine în loc de Șterge pentru toată lumea, lăsând mesajul vizibil pentru contactul lor sau într-un grup.

Noua funcție Whatsapp

Sursa: Social media

WhatsApp a lansat noua funcție. Este vorba de ștergere accidentală pentru toți utilizatorii de pe dispozitivele Android și iOS. În cazul în care vă aflați în situația în care ați trimis un mesaj greșit unei persoane sau într-un grup și, în loc să apăsați pe Șterge pentru toată lumea, ați ales Șterge pentru mine, Whatsapp vă va oferi cinci secunde pentru a reveni asupra deciziei și veți putea anula acțiunea Șterge pentru mine.

Veți vedea o opțiune Undo imediat după ștergerea unui mesaj. Puteți apăsa pe Undo pentru a readuce mesajul. Acum trebuie să apăsați pe butonul de ștergere și să atingeți Delete for Everyone (Ștergere pentru toată lumea) din opțiuni.

WhatsApp a lansat recent funcția Message Yourself. Aceasta permite oricărui utilizator WhatsApp să inițieze un chat 1:1 cu el însuși. De asemenea, poate și să trimită notițe, memento-uri, liste de cumpărături și multe altele. Funcția a fost foarte bine primită de utilizatori. Mulți dintre cei care folosesc Whatsapp își doreau o asemenea funcție.