Nea Marin a desemnat vedeta cea mai muncitoare și, așa cum era de așteptat, nu este vorba despre „fiul” lui, Liviu Vârciu.

Nea Marin este cunoscut ca fiind spaima vedetelor. De ani de zile de când realizează emisiunea „Pofitiți pe la noi!”, acesta a avut sub supravegherea sa diverse vedete. Și, pentru că unele dintre ele au venit de mai multe ori, prezentatorul a putut realiza un top al celor mai vrednice celebrități.

Nea Marin a petrecut zeci de ani pe micul ecran. Indiferent de trustul la care a fost, emisiunile sale au generat audiențe colosale. Cel mai cunoscut format pentru el este cel al emisiunilor „Serviți, vă rog!” sau „Poftiți pe la noi!”. Conceptele au fost asemănătoare, iar vedete trebuiau să facă, mai mereu, același lucru. Și anume, să muncească.

Marin Barbu este foarte vrednic, așa că nu a permis ca cineva să nu fie muncitor. Chiar dacă a mai avut de furcă cu unele vedete, în mare parte, a fost mulțumit de munca depusă. În fiecare an, dansatorul împreună cu echiăa de producție stabilea conceptul emisiunii și trasa sarcinile pentru fiecare etapă. Și pentru că invitații lui nu au fost unii deloc puțini la număr, Nea Marin și-a „permis” să dea verdictul.

weekend. Nea Marin a dat verdictul. Care este cea mai vrednică vedetă care a mers în emisiunea lui
social media

Nea Marin este greu de impresionat

Una dintre vedetele care au venit constant, în fiecare sezon la emisiunea sa a fost Gina Pistol. Gina nu s-a eschivat deloc și a făcut absolut tot ce îi spunea Nea Marin. Chiar dacă, de cele mai multe ori, nimerea în echipă cu vedete leneșe, prezentatoarea de la „Chefi la cuțite” trăgea cât pentru toți.

Acest lucru a fost observat cu ușurință și de către Nea Marin. Prezentatorul a avut momente în care abia o convingea pe Gina să mai ia o pauză. Lucru total neobișnuit, căci, de obicei, el pune nuiaua pe vedete să muncească. Impresionat de prestația din fiecare an a Ginei Pistol, dansatorul nu s-a ferit să o numească „cea mai harnică vedetă” care a trecut pragul emisiunii sale.

„În primii ani, prin 2009-2014, Gina Pistol era nelipsită. Eu n-am văzut om mai muncitor ca fata asta. Muncea, trebuia să tragi de ea să nu facă. Ăștia, mă rugam de ei să facă ceva. Foarte muncitoare.”

Distribuie

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.