La cei 65 de ani ai săi, Nea Marin este mai energic ca niciodată. Deși a trecut prin operații destul de grele, vedeta de la Antena 1 este mereu cu zâmbetul pe buze și privește partea plină a paharului. Proiectele vin pe bandă rulantă pentru dansator, dar recunoaște că s-a gândit și la pensionare.

Nea Marin este un exemplu pentru toți colegii lui de breaslă. De ani de zile de când este prezent pe micile ecrane, acesta nu a luat deloc pauză. Vedeta face ceea ce îi place, iar asta se vede în pasiunea pe care o depune. Chiar dacă pare că întinerește pe zi ce trece, Nea Marin nu neagă că o pauză i-ar prinde bine.

Înainte de a fi prezent în lumina reflectoarelor, dansatorul s-a făcut cunoscut datorită abilităților lui de coregraf. Dansurile populare au rămas pasiunea lui de ani de zile. Drept dovadă, încă mai practică astfel de tradiții și le-a dus la rang de artă alături de fiica sa, Larisa.

Când are Nea Marin să se retragă din activitate. Vedeta a anunțat vârsta de pensionare Social media

Nea Marin simte că a atins apogeul carierei sale

De mai bine de un deceniu, Nea Marin și-a pus amprenta asupra emisiunii „Poftiți pe la noi”. Prezentatorul a bifat audiențe uriașe și, tocmai de aceea, emisiunea a fost prezentă pe toate posturile TV. În ultimii ani, din cauza pandemiei, filmările au fost puse în pericol. Ba chiar emisiunea a fost la un pas de a fi scoasă de pe Antena 1.

Acum, Nea Marin nu mai are nimic de demonstrat. Acesta este decis să se retragă din activitate, dar asta nu înseamnă că se va relaxa continuu. Dansatorul are de gând să stea cât mai mult cu nepoții lui cărora vrea să le transmită pasiunea pentru dans. Ba mai mult, dacă cei mici vor fi atrași de această zona, nu l-ar deranja să-i vadă profesori de dans.

„De abia așteptam și eu să ies la pensie, ca orice om, aștept pensia. De abia aștept să văd că scrie acolo ”pensionar”, dar eu muncesc mai mult ca înainte. Nu o să mă opresc eu din toată activitatea mea că scrie „pensionar”, la 65 de ani”, a spus vedeta, potrivit viva.ro.