Vulpița este dispusa sa ii mai dea o sansa lui Viorel. I-a pus, insa, o conditie acestuia pentru a se intoarce in apartamentul conjugal. Daca barbatul o va indeplini, tanara promite ca totul sa revina la normal. Veronica s-a mutat din casa in care locuia cu Viorel pentru ca nu il mai suporta pe acesta. Acum a revenit la sentimente mai bune si este dispusa sa stearga totul cu buretele.

Reclamă

Vulpița a dat vestea în direct, la tv. In cea mai recenta editie a Acces Direct, telespectatorii au putut-o vedea pe tanara ca s-a dus in vizita la Blagesti. Femeia si-a vizitat parintii si fratii si s-a simtit foarte bine langa acestia. Mai mult, la intoarcerea in Bucuresti, a adus-o cu ea si pe una dintre surorile ei mai mici. Se pare ca i-a prins bine intalnirea cu parintii, fapt pentru care i-a propus lui Viorel un armistitiu pentru impacare.

Veronica, conditie socanta pentru Viorel

Timpul petrecut alaturi de parintii ei a facut-o pe Vulpița sa isi dea seama ca nu mai poate trai fara fiica ei. Asadar, femeia i-a propus sotului sau o varianta de mijloc prin care ambii sa fie multumiti. Tanara i-a promis lui Viorel ca se va intoarce in apartamentul conjugal si ca il va ierta, insa a pus o conditie. Veronica i-a cerut sotului ei sa ii aduca fata de la Blagesti. Tanara nu mai vrea sa stea fara copila ei, ajungand la concluzia ca celei mici i-ar fi mai bine langa parinti.

Reclamă

Vulpița: „Săptămâna asta promiți că aduci fata la București? Ar fi frumos să o plimbăm pe aici. Copilul trebuie să stea mai mult cu părinții.”

Viorel: ”Să vedem, nu pot să fac așa ceva până nu te văd pe tine acasă.”

Veronica: ”Batem palma, promit că vin acasă, dacă aduci fata.”

”Dacă te văd cu bagajul, atunci aduc fata, dacă nu, nu”, i-a răspuns Viorel soției.