Vulpița este pusă la zid in fiecare zi. Cei care o sustineau si-au schimbat parerea despre ea. La fiecare postare pe retelele de socializare, Veronica se confrunta cu un val urias de ura. Aceasta este criticata din plin, mai ales dupa scandalul cu Emily de la Acces Direct. Atunci cand fosta asistenta si-a dat demisia de mila tinerei din Blagesti, Vulpița a ironizat-o, in loc sa ii multumeasca pentru sprijin.

Mai mult, Veronica s-a laudat si cu faptul ca i-a luat blondinei rolul de asistenta. Mandra nevoie mare, Vulpița este cea care multumeste acum, la sfarsitul emisiunii, sponsorilor. Internautii nu au putut trece cu vederea peste asta și au criticat-o din plin pe fosta partenerea a lui Viorel. Chiar cand credea ca va avea parte de o viata linistita dupa despartire, Veronica este pusa la zid de cei care in trecut o indrageau.

Veronica, jignita in ultimul hal

” Vai de capul tău de parșivă! Nu ne interesează ce faci atâta timp cât nu ai grijă de copilul tău si ne intoxici pe noi cu minciuni și faci pe vedeta. Ești vedeta prostiei și a minciunii. Du-te, putoare, la muncă, că faci umbră degeaba pământului.”„De 5 luni ești la Acces Direct. Pe bune, m –am săturat de voi.”, au comentat cei care in trecut o indrageau pe Vulpița.

Veronica incearca sa ignore astfel de comentarii, iar pana acum nu a oferit niciun raspuns. Vulpița isi vede in continuare de viata ei si nu ezita sa publice in fiecare zi imagini cu activitatile ei. Chiar daca este asaltata de critici, femeia are un succes extraordinar. In 5 luni de televiziune a reusit sa detroneze multe vedete autohtone pe retelele de socializare. Si pe Youtube face furori. Ea si Rafaelo au strans milioane de vizualizari la melodiile pe care le-au interpretat. Vizualizari care se traduc in bani frumosi, la care altii doar viseaza.