Vulpita, cea pe care Emily a incercat sa o ajute, pune sare pe rana. Tanara din Blagesti este de parte Acces Direct, sperand ca va obtine postul de asistenta. Nici macar nu se fereste cu dorinta ei, vorbind despre asta pe internet. Lovitura după lovitura pentru Emily. Fosta asistenta a demisionat de la Acces Direct pentru ca nu voia sa mai ascunda bataile incasate de Vulpita. După ce Emiliana a renuntat la emisiune, Vulpita a inceput sa faca ironii la adresa ei.

Se pare ca Veronica a uitat ajutorul oferit de Emily, de-a lungul timpului. Fosta asistenta a gazduit-o pe sotia lui Viorel in casa ei, atunci cand aceasta a plecat de acasa. A fost langa ea cand se certa cu Viorel si i-a luat mereu apararea. Vulpita si-a vazut insa interesul. Nu i-a pasat ca s-a ajuns aici pentru ca Emily a sarit in apararea ei si a inceput sa o ironizeze pe fosta asistenta, filmata fiind de Doina Stina.

„Eroina mea!”

Internautii s-au infuriat atunci cand au vazut videoclipul postat de Vulpita. Sotia lui Viorel a vrut sa ii trimita un mesaj lui Emily. Aceasta a inceput sa cante o melodie celebra, careia i-a schimbat versurile. Cuvintele au fost ironii adresate fostei asistente. Complice al Vulpitei a fost reporterul special Doina Stina. Aceasta a incurajat-o pe Veronica sa fie cat mai dezinvolta in filmulet. Cum suna versurile dedicate lui Emily?

„Hop, hop, eroina meaaaa, mi-ai rănit sentimentele și acum am ajuns eu asistentă”, spune Vulpița în timp ce este filmată de Doina Stină.

„De ce purtați ochelari, doamnă?”, a întrebat-o Doina pe Vulpița, ironizând cele spuse de Emily în ultima zi ca asistentă tv a emisiunii.

„Eroina meaaa. Port ochelari de soare pentru că sunt bătută”, a fost răspunsul Vulpiței.

Internautii i-au transmis imediat Emilianei mesajul Vulpitei. Internautii sunt de parere ca tanara de la Blagesti este manipulata de echipa Acces Direct. Fanii au lasat sute de mesaje negative la adresa protagonistei videoclipului. Vulpita a fost acuzata de lipsa de bun simt. Asta dupa ce fost asistenta a protejat-o, a primit-o in casa ei si a pus-o la masa. O noua dovada ca in viata nu poti sa ai asteptari de la nimeni. Nici macar de la cei pe care i-ai ajutata.