Vaida a facut-o praf pe Emily. Ies la iveala amanunte socante despre ultima emisiune la care asistenta a participat. Perceputa ca o doamna, Mirela i-a socat pe toti cu ce a scos pe gura. Emily a ramas fara replica, iar cameramanii muti. O sursa de la Antena 1 a dat declaratii pentru cancan.ro si a vorbit despre taraboiul petrecut in studiou, după iesirea din direct.

Emily Burghelea nu a avut nicio sansa in fata mult mai experimentatei Mirela Vaida. Prezentatoarea a facut-o cu ou si cu otet pe tanara de numai 21 de ani, acuzand-o ca distruge povestea emisiunii. Cei de fata la scandal nu au indraznit sa intervina, dar au fost martorii scandalului. Prezentatoarea si-a iesit din fire si i-a adresat colegei ei cuvinte grele. Deranjata de dezvaluirile lui Emily, Vaida nu a avut milă de tânără.

Cuvinte grele, in spatele camerelor de filmat!

„A fost scandal mare acolo, după ce Emily Burghelea și-a anunțat demisia la televizor. Și-a scos casca atunci când a vorbit și a dat cărțile pe față referitor la bătăile încasate de Vulpiță, îi era teamă că producătoarea ar putea să-i spună ceva nasol. Când s-au oprit camerele și emisiunea s-a încheiat brusc, Mirela Vaida a bălăcărit-o pe Emily și i-a spus că nu trebuia să zică așa ceva pe post, iar în fața oamenilor spune că e sora ei și că îi poartă respect. Adevărul e undeva la mijloc. Da, Vulpița este bătută constant de Viorel, echipa emisiunii Acces Direct a vrut ca acest lucru să fie ținut ascuns, îi machiază vânătăile de fiecare dată, acum i-au luat ochii cu postul ăla de asistentă.

Emily trebuia să mintă tot timpul ca emisiunea să iasă ca la carte, să nu existe urme de suspiciune în rândul publicului. Ea nu cred că a avut intenții rele să îi cheme pe Viorel și Vulpița acasă. A vrut, probabil, doar să se distreze. Atitudinea Mirelei Vaida de după ce și-a anunțat ea demisia a fost una de toată jena, i-a spus cuvinte urâte în fața tuturor oamenilor din platou, au rămas muți cameramanii, a făcut-o cu ou și cu oțet că nu trebuia să spună nimic de bătăile Vulpiței”, au declarat surse pentru Cancan.

Mirela Vaida: „Am iubit-o ca pe fiica mea”

Aceeasi Vaida, dar o alta zi. A doua zi dupa ce a izbucnit scandalul, echipa Acces Direct a incercat sa arunce toata vina pe Emily. Mirela a apelat la un discurs emotionant la adresa fostei ei asistente. Aceeasi Mirela, care cu o zi inainte o jignea in fel si chip, declara in fata publicului ca a iubit-o pe Emily ca pe fiica ei. Prezentatoarea s-a declarat dezamagita de comportamentul tinerei la care a tinut atat de mult. Din vorbele Mirelei Vaida, se intelege ca intre ea si asistenta era o relatie foarte apropiata. Prezentatoarea a declarat ca i-a dat multe sfaturi de viata tinerei, insa aceasta a profitat doar de increderea care i-a fost oferita.