Vulpița și-a facut vlog, dar nu se astepta niciodata la ce a urmat! Tânăra și-a luat ramas bun de la Viorel, dar nu vrea sa renunte la celebritatea obtinuta in ultimele luni. Femeia s-a intors la Blăgesti, la casa natala, unde locuieste alaturi de mama si tatal ei. Veronica nu vrea sa mai auda de Capitala, chiar daca aici a devenit vedeta.

Vulpița a renuntat si la Viorel, dar nu a renuntat la internet. Atunci cand mai prinde semnal, intra pe retelele de socializare sa le mai transmita cate un mesaj fanilor. Inainte sa ia decizia de a se intoarce acasa, femeia si-a creat si un canal de Youtube. Pentru a fi mai usor de gasit, a adaugat si un „official” in titlul canalului. Doar este o femeie cunoscuta acum si are multi hateri care ar vrea sa ii fure identitatea virtuala…

Pe Youtube s-a si facut de ras Vulpița. Deși nu are multe videoclipuri postate, iar cele prezente sunt destul de scurte, unul dintre ele a atras atentia internautilor. Femeia s-a gandit sa faca un live pentru a vorbi cu sustinatorii ei, insa in acel moment oamenii si-au dat seama ca nu e in stare sa vorbeasca… spre deosebire de platoul Acces Direct, unde i se spune mereu ce sa zica, aici Veronica a trebuit sa se descurce singura. Dar nu prea a facut-o…. In afara de cateva cuvinte monosilabice, internautii si-au dat seama ca femeia este straina de vorbitul cursiv.

Vulpița a ajuns de rasul internautilor

În live-ul de aproape 4 minute, Vulpița probabil că și-a dorit să răspundă la întrebările fanilor, numai că ori nu a înțeles exact ce trebuie să facă, ori pentru că nu reușea să citească mesajele , aceasta a stat aproape jumătate din timp fără să spună nimic. Într-un final, când s-a hotărât să vorbească, Vulpița a spus doar ”salut”, ”vă pup și eu”, ”mulțumesc”. Singura informație pe care a transmis-o la un moment dat a fost că nu știe unde e Viorel, apoi le-a spus ”pa, v-am pupat”, urmăritorilor ei.

Live-ul a fost urmărit de peste 14.000 de oameni, chiar dacă mulți dintre ei au râs de ea. ”În afară de salut mai știi ceva ?”, ”Învață să vorbești”, ”bini, bini, dar spune și alceva”, sunt câteva din comentariile postate de cei care au urmărit-o. De altfel, canalul de Youtube al Vulpiței Veronica Stegaru are, la ora actuală, peste 25.000 de abonați