Bomba a explodat in presa. Vulpița și Viorel sunt sechestrati de echipa de la Acces Direct? Ce patesc cei doi soti dupa terminarea fiecarei emisiuni? Acum s-a aflat ce se intampla in spatele camerelor de filmat. Aceste lucruri nu se vor da niciodata pe post, insa surse apropiate emisiunii au povestit pentru cancan.ro drama prin care trec soții din Blăgești.

Informatiile aparute in presa sunt ca o bomba cu fitil pentru reputatia emisiunii. Dupa ce echipa de la Acces Direct a fost implicata in nenumarate scandaluri din pricina celor doi invitati permanenti, asta ingroapa tot. Au trecut 5 luni de cand Viorel și Vulpita apar la televizor de luni pana vineri, dar abia acum s-a aflat la ce sunt supusi cei doi de catre producatori. Desi pe ecran pare ca sotii din Blagesti duc o viata de vis la Capitala, adevarul este cu totul altul.

Viorel și Vulpița sunt sechestrati?

Potrivit cancan.ro, o sursa din apropierea celor doi a declarat ce viata duc acestia dupa ce se sting luminile din platou. Cei doi soti nu ar avea voie sa miste un pai fara aprobarea sefilor. Asta pentru ca Viorel si Vulpita au semnat un contract cu emisiunea, contract care vine cu anumite clauze. Nerespectarea acestora ii va face pe cei doi tineri din Blăgești sa isi ia adio de la statutul de vedete, recent dobandit. Asadar bomba a fost detonată.

„Veronica și Viorel sunt de-a dreptul «sechestrați» de echipa Acces Direct. După ce s-au mutat împreună în apartamentul din București, ei au fost tot timpul supravegheați, 24/24, de către Acces. În weekenduri au mai mereu filmări, iar, atunci când nu filmează, sunt verificați de reporteri. Reporterii vin la ei acasă, nu îi anunță, ca să vadă dacă respectă clauzele din contract. Atunci când nu pot ajunge la ei acasă, îi sună tot timpul, îi verifică.

Practic, ei nu au prieteni, nu au viață personală, nu pot face nimic în afara emisiunii. Și cumpărăturile le fac tot reporterii pentru ei, numai să nu iasă din casă. Dar lor le convine, ei se cred vedete și sunt fericiți cu viața lor. Se cred importanți, iubiți de oameni, se cred persoane publice. Ceea ce nu văd este faptul că au renunțat la viața lor personală, la copil, pentru aparițiile astea la televizor care oricum se vor încheia, la un moment dat”, au declarat surse pentru Cancan.