Zilele de vedetă ale Vulpiței s-au terminat, însă tânăra nu pare că regretă acest lucru. Întoarsă acasă în satul natal, are ocazia să petreacă în sfârșit timp alături de fiica sa, Maria. Dovadă sunt imaginile pe care tânăra le postează în mediul online pentru urmăritorii săi.

Vulpița a ajuns în urmă cu 8 luni la București fără să știe ce o așteaptă. Era însoțită de soțul ei Viorel Stegaru și își căuta dreptatea. Tânăra acuza pe atunci că a fost violată de un bărbat din satul său. Povestea a evoluat, iar între timp ea a devenit una dintre cele mai cunoscute figuri din televiziunea românească. Lună după lună, emisiunea „Acces Direct” a fost lider de audiență.

De-a lungul timpului, telespectatorii s-au împărțit în două tabere. Au fost cei care au îndrăgit-i pe fata din Blăgești, în timp ce alții au criticat-o foarte mult. Unul dintre motivele pentru care oamenii au criticat-o a fost faptul că și-a lăsat fetița în urmă, lipsind-o de grija mamei sale.

Chiar dacă are 22 de ani,  Veronica Stegaru are o fetiță foarte frumoasă. Maria, căci acesta este numele micuței, a rămas în grija socrilor de la Blăgești cât părinții ei au fost plecați. Absența lor a fost resimțită de copilă, care în final nu a mai rezistat și le-a cerut părinților să vină înapoi acasă.

Vulpița a postat o fotografie cu fetița ei

Vulpița a devenit o mămică grijulie. Iată cum este în ipostaza de mamă

Vulpița își iubește copilul, indiferent de ce spun gurile rele. Recent, aceasta a postat online o poză cu ea și Maria. Fața micuței este acoperită, însă în spate mama sa o veghează cu atenție. Veronica este toată numai un zâmbet, semn clar că timpul petrecut în familie îi este foarte benefic.

După o absență atât de mare din viața fetiței sale, este plăcut să vedem că Veronica și-a intrat iarăși în rolul de mamă. Ea și Viorel au renunțat la cariera în televiziune de la București pentru a putea să îi fie mai aproape.