Serialul Vulpița și Viorel s-a încheiat. Cei doi soți au hotărât să renunțe la celebritate și să-și vadă mai departe de viață. Au părăsit capitala, lăsând toată această aventură în urmă!

Vulpița și Viorel au venit în urmă cu 8 luni din satul lor natal la capitală, însă probabil că nici prin cap nu le trecea ce avea să urmeze. Emisiunea „Acces Direct” i-a făcut vedete, fiind cunoscuți în toată România. Au cântat, au dansat, s-au certat, toate ca în final să se împace și să se întoarcă pe același drum, împreună. Un capitol important s-a încheiat în viața lor, însă altele așteaptă să înceapă!

În cazul în care fanii se întrebă încotro s-au îndreptat soții Stegaru după tot acest timp, răspunsul nu ar fi greu de ghicit. S-au dus acasă, înapoi la familia lor din localitatea Blăgești, județul Bacău.

Unul dintre motivele pentru care Vulpița și Viorel au plecat a fost fiica lor

Vulpița și Viorel au plecat de la "Acces Direct"! Serialul a ajuns la final

Micuța se topea de dorul părinților săi, așa că cei doi și-au făcut bagajele și s-au întors numaidecât la ea. Chiar dacă are doar doi anișori, copila plângea după părinții săi de câteva zile.

Cea care a făcut anunțul a fost chiar Mirela Vaida. Ea le-a fost alături celor doi soți de la Blăgești în toate aceste luni. După o perioadă în care s-au văzut aproape zilnic, prezentatoarea de la Acces Direct și-a dorit să le treansmită gândurile sale bune. Înainte de orice, le-a urat sănătate și multă liniște pentru ei și familia lor.

„Serialul s-a încheiat. Chiar au plecat, s-au dus de bună voie. Mă bucur că s-au dus acolo de unde au plecat, unde au casă, au niște bani puși deoparte. Au avut parte de o experiență, le doresc din tot sufletul să fie sănătoși, să-și crească copilul în armonie și liniște. Important e să învetețe ceva din aventura asta, să fie sănătoși!”, a declatat Mirela Vaida.