Vremea se menține rece pentru această perioadă a anului.

Finalul de săptămână aduce o vreme capricioasă și valori termice mai scăzute față de normalul perioadei. Meteorologii au anunțat că valul de aer rece va persista și în weekend, urmând ca temperaturile să crească abia la debutul săptămânii viitoare. Nu scăpam de instabilitatea atmosferică, astfel că, în mai multe zone din țară se vor înregistra precipitații.

Prognoza meteo, 23 septembrie

Administrația Națională de Meteorologie a anunțat că vremea va fi în continuare rece, iar temperaturile se mențin modeste în toată țara.

Pe lângă valorile termice scăzute, sunt așteptate ploi, în special în nordul, estul și centrul țării. În aceste regiuni, instabilitatea atmosferică se menține accentuate, iar în cea de-a doua parte a zilei cresc condițiile de precipitații.

Va ploua și la munte, acolo unde sunt șanse de precipitații mixte și ninsoare. În sud și sud-est, cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab spre moderat. Meteorologii au anunțat că vor exista intensificări mai ales pe crestele montane.

( CITEȘTE ȘI: Vine frigul în România! Meteorologii au făcut anunțul: Cum va fi vremea în următoarele săptămâni )

Vremea în România, vineri, 23 septembrie. Meteorologii anunță o prognoză instabilă pentru toată țara
Pexels

Temperaturile rămân modeste și astăzi. Valorile termice vor fi cuprinse între 10 și 20 de grade, în timp ce minimele se vor încadra între 1 și 11 grade. Meteorologii au anunțat că există condiții de ceață.

În Capitală, vremea se menține rece, iar temperaturile sunt mai scăzute decât valorile normale pentru ultima decadă a lunii septembrie.

În cea de-a doua parte a zilei, se strâng norii și există condiții de precipitații, dar neînsemnate cantitativ. Temperatura maximă nu va depăși 19 grade, în timp ce minima va coborî la 7 grade și chiar mai scăzute în zona preorășenească.

Meteorologii au anunțat că acest sfârșit de săptămână este marcat de vremea rece și de temperaturile mai scăzute decât ar fi normal în această perioadă a anului.

O ușoară încălzire se va constata abia de luni, moment în care valorile termice vor crește ușor.

Share.

21 de ani, studentă la Facultatea de Comunicare și Relații Publice din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative. Pasiunea pentru scris, curajul și dorința de a fi mereu conectată la actualitate au determinat-o să aleagă acest drum. Scopul ei este să profeseze în domeniul pe care l-a ales din băncile școlii. Își dorește să se promoveze și să se adapteze la schimbările presei.