Meteorologii au anunțat că valorile termice înregistrate astăzi sunt mai scăzute decât normalul perioadei.

Mijlocul săptămânii aduce vreme răcoroasă în toată țara, chiar rece în vest, sud-vest, centru și nord, dar și în zonele montane. Meteorologii au anunțat că sunt așteptate precipitații mixte la munte, iar în restul țării există condiții de ploi slab cantitativ. 

Prognoza meteo, 21 septembrie

Administrația Națională de Meteorologie a anunțat că vremea continuă să se răcească, iar temperaturile înregistrate în aceste zile sunt mai scăzute decât valorile termice normale pentru luna septembrie.

În prima parte a zilei, apar câțiva nori, mai ales în nordul țării, unde sunt așteptate precipitații slab cantitativ. La munte, la peste 1500 de metri, sunt condiții de precipitații mixte și ninsoare.

În restul țării, apar înnorări temporare după-amiază, atunci când va ploua local. Precipitațiile vor fi însoțite de fenomene electrice și intensificări ale vântului.

( CITEȘTE ȘI: Vine frigul în România! Meteorologii au făcut anunțul: Cum va fi vremea în următoarele săptămâni )

Vremea în România, miercuri, 21 septembrie. Anunțul făcut de meteorologi: ce temperaturi se vor înregistra astăzi
Pexels

Temperaturile maxime nu vor mai depăși 20 de grade, valori ce se vor înregistra în Bărăgan. Minimele vor fi cuprinse între 2 și 12 grade, mai scăzute în depresiunile din estul Transilvaniei.

În Capitală, temperaturile rămân modeste. Vremea va fi mai rece decât normalul perioadei. Cerul va fi variabil, dar în cea de-a doua parte a zilei apar câțiva nori.

Meteorologii au anunțat că sunt condiții de precipitații, mai ales seara, atunci când ploile vor fi însoțite de fenomene electrice și intensificări ale vântului. Temperatura maximă va ajunge la 20 de grade, în timp ce minima va coborî la 7 grade.

Meteorologii au anunțat că până la finalul săptămânii vremea se menține răcoroasă, chiar rece în unele regiuni.

O ușoare creștere a temperaturilor se va constata la debutul săptămânii următoare, atunci când masa polară care a cuprins România în ultimele zile se retrage treptat.  În schimb, se întorc ploile însemnate cantitativ în vest și sud-vest și local în restul țării.

Distribuie

21 de ani, studentă la Facultatea de Comunicare și Relații Publice din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative. Pasiunea pentru scris, curajul și dorința de a fi mereu conectată la actualitate au determinat-o să aleagă acest drum. Scopul ei este să profeseze în domeniul pe care l-a ales din băncile școlii. Își dorește să se promoveze și să se adapteze la schimbările presei.