Temperaturile rămân modeste în mare parte din țară.

A doua zi a săptămânii aduce vreme rece în toată țara și valori termice mai scăzute decât cele normale în luna octombrie. Meteorologii au anunțat că există și condiții de precipitații, iar la munte se vor înregistra precipitații mixte. 

Prognoza meteo, 4 octombrie

Administrația Națională de Meteorologie a anunțat că temperaturile rămân modeste pentru această perioadă a anului, iar vremea continuă să fie rece.

Cerul va fi variabil, dar în cea de-a doua parte a zilei, se strâng norii, mai ales în vest, nord-vest, centru și cu totul izolat în restul țării. La munte, cresc condițiile de precipitații, în special seara, atunci când sunt așteptate ninsoare și lapoviță.

Temperaturile rămân scăzute în toată țara, astfel că valorile termice maxime se vor încadra între 12 și 21 de grade. Temperaturile minime vor fi cuprinse între 1 și 12 grade. Meteorologii au anunțat că există condiții de ceață.

( CITEȘTE ȘI: Vine frigul în România! Meteorologii au făcut anunțul: Cum va fi vremea în următoarele săptămâni )

( CITEȘTE ȘI: Vine frigul în România! Meteorologii au făcut anunțul: Cum va fi vremea în următoarele săptămâni )
Pexels

În Capitală, vremea se menține rece. Cerul va fi variabil, dar cresc șansele de precipitații după-amiază. Vântul va sufla slab spre moderat și există condiții de ceață. Se vor înregistra maxim 20 de grade, în timp ce minima va coborî la 6 grade.

Meteorologii au anunțat că, în zilele următoare, un val de aer cald va pătrunde în România, iar temperaturile încep să crească ușor. Cele mai ridicate temperaturi se vor înregistra în sud și sud-vestul teritoriului. Valorile termice cresc și la munte în zilele următoare, unde există șanse de precipitații.

Cât despre precipitații, meteorologii au precizat că există condiții de precipitații slabe, în special în vestul, sudul și estul teritoriului.

În plus, meteorologii estimează că la jumătatea lunii octombrie, valorile termice vor fi ușor mai ridicate decât temperaturile specifice lunii octombrie, iar regimul pluviometric se menține deficitar, mai ales în sud și sud-vestul țării.

Distribuie

21 de ani, studentă la Facultatea de Comunicare și Relații Publice din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative. Pasiunea pentru scris, curajul și dorința de a fi mereu conectată la actualitate au determinat-o să aleagă acest drum. Scopul ei este să profeseze în domeniul pe care l-a ales din băncile școlii. Își dorește să se promoveze și să se adapteze la schimbările presei.