Meteorologii au anunțat că temperaturile încep să scadă în cea mai mare parte a țării.

Începutul săptămânii aduce vreme mohorâtă în mare parte din țară, dar și condiții de precipitații pe arii extinse. Meteorologii au anunțat că temperaturile înregistrate astăzi vor fi ușor sub valorile normale pentru această perioadă.

Prognoza meteo, 3 octombrie

Administrația Națională de Meteorologie a anunțat că vremea continuă să se răcească, iar valorile termice sunt mai scăzute față de normalul perioadei, excepție făcând zonele de sud și sud-vest.

Cerul va fi variabil, dar în cea de-a doua parte a zilei se strâng câțiva nori. Există condiții de precipitații în nordul și centrul țării, dar și în zonele montane înalte. Meteorologii au anunțat că va ploua slab în sudul țării. în timp ce la munte se pot acumula cantități de apă mai însemnate, de până la 20…30 l/mp.

La peste 1700 de m altitudine, sunt așteptate precipitații mixte, dar și ninsoare. Vântul va sufla slab spre moderat, cu intensificări după-amiaza pe crestele montane.

( CITEȘTE ȘI: Vine frigul în România! Meteorologii au făcut anunțul: Cum va fi vremea în următoarele săptămâni ) 

Vremea în România, luni, 3 octombrie. Ce temperaturi au anunțat meteorologii pentru astăzi
Pexels

Temperaturile rămân modeste în cea mai mare parte a țării. Valorile termice maxime vor fi cuprinse între 14 și 22 de grade, în timp ce minimele se vor încadra între 4 și 13 grade. Meteorologii au anunțat că există condiții de ceață.

În Capitală, vremea se menține răcoroasă, iar temperaturile încep să scadă de astăzi. Cerul va fi senin, dar norii se strâng după-amiază, atunci când există condiții de precipitații slab cantitativ. Precipitațiile vor fi însoțite de fenomene electrice și intensificări ale vântului. Se vor înregistra maxim 21 de grade, în timp ce minima va coborî la 8 grade,

Meteorologii au anunțat că temperaturile scad și mai mult mâine, atunci când valorile termice nu vor mai depăși 21 de grade, temperaturi ce se vor înregistra în sudul și sud-estul teritoriului. Vremea se menține capricioasă, iar aria precipitații începe să se extindă, cuprinzând și vestul și nord-vestul teritoriului.

O ușoară creștere a temperaturilor se va resimți la mijlocul săptămânii, atunci când și aria precipitațiilor începe să se restrângă.

Distribuie

21 de ani, studentă la Facultatea de Comunicare și Relații Publice din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative. Pasiunea pentru scris, curajul și dorința de a fi mereu conectată la actualitate au determinat-o să aleagă acest drum. Scopul ei este să profeseze în domeniul pe care l-a ales din băncile școlii. Își dorește să se promoveze și să se adapteze la schimbările presei.