Andra nu este deloc ușor de adus la un eveniment.

Andra a avut un an 2022 extrem de plin, din toate punctele de vedere și la fel se anunță și 2023. Soția lui Cătălin Măruță va avea agenda plină de evenimente și, așa cum era de așteptat, majoritatea sunt nunți. Artista este mereu transparentă și la fel sunt și tarifele ei, asta pentru ca fanii să știe la ce să se aștepte.

Andra nu mai are nevoie de nicio prezentare. Soția lui Cătălin muncește de mică pentru a avea o carieră fulminantă și a reușit să se mențină pe val de-a lungul timpului. Nu a fost deloc ușor, însă a meritat orice sacrificiu. În prezent, Andra este cea mai bună voce din România. Nu este de mirare că fanii o vor mereu la evenimentele private.

Jurata de la „Românii au talent” se împarte cu succes între viața de mămică și cea de artist. Însă, înainte de a spune da unui eveniment, Andra se gândește la mai multe aspecte. Atunci când merge și străbate țara în lung și-n lat, artista ia în calcul întreaga echipă.

Vrei să îți cânte Andra la nuntă în 2023?! Uite câți bani trebuie să scoți din buzunar pentru câteva minute de spectacol
Facebook

Andra este scumpă la vedere

Cei care au văzut-o, cel puțin odată la un spectacol, sigur au observat că soția lui Măruță este însoțită de o armată de oameni. Vedeta nu face diferențe între evenimentele mari și mici, ci este la fel de profesionistă peste tot. Tocmai de aceea și tarifele sunt calculate în funcție de ceea ce știe că poate oferi.

Astfel, pentru un eveniment privat, indiferent de natura lui, că este nuntă, botez sau zi de naștere, Andra are un tarif fix. Artista cere 12.000 de euro și, deși poate părea un preț piperat, mulți apelează la serviciile ei. Banii nu îi răman Andrei, exclusiv, ci se împart cu toți mebrii echipei sale care nu sunt deloc puțin la număr. În plus, Andra nu a dezamăgit niciodată, ala că spectacolele ei fac toți banii.

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.