Andra a stat în spital chiar înainte de concertul de la Opera Națională.

Ultimele zile au fost unele extrem de tensionate pentru familia Măruță. Cătălin s-a operat de urgență, iar Andra a trăit la unison cu el emoțiile intervenției. În astfel de momente, artista este stâlpul familiei, însă, are și ea slăbiciuni.

Cătălin Măruță nu a trecut prin cele mai liniștite clipe în ultima perioadă. Prezentatorul a fost nevoit să nu mai amâne una dintre cele mai importante intervenții. Soțul Andrei și-a dat seama că nu este deloc de joacă cu starea de sănătatea, așa că a ascultat sfatul medicilor și a mers să se supună intervenției.

Cătălin a suferit în urmă cu ceva timp un accident. Aceasta se afla la mare cu Andra când s-a produs nenorocirea, dar nu a acordat prea multă atenție. Din păcate, în ultima vreme, Măruță a început să acuze din ce în ce mai multe dureri, așa că operația de ligamente încrucișate nu a mai putut fi amânată. Fără să stea prea mult pe gânduri, s-a lăsat pe mâna medicilor.

Detaliul pe care fanii nu l-au știut, până acum, despre Andra. Motivul pentru care a fost internată în luna decembrie
Facebook

Andra și Cătălin, împreună la bine și la greu

În tot acest timp, în salonul de spital i-a fost aproape draga lui soție. Andra a vegheat non-stop lângă partenerul ei de viața și nu l-a scăpat deloc din privire. Măruță nu are sufieciente cuvinte pentru a-i mulțumi pentru tot ceea ce face pentru el, dar și pentru familie. Și, pentru a le arăta tuturor că nici pentru artistă nu este deloc o perioadă simplă, prezentatorul a dat din casă un detaliu pe care nu îl știau mulți.

Și anume, acela că și Andra a trecut prin momente de cumpănă, recent. Artista a fost internată în luna decembrie, chiar cu câteva zile înainte de a urca pe scena de la Opera Națională. Însă, vedeta a preferat să nu facă prea mare caz din asta. Și-a canalizat întreaga energie spre a se face bine și chiar a dat roade.

„Vreau să vă spun ceva, poate, un lucru pe care nu l-am mai spus. Faptul că înainte de Opera Română altcineva a stat în spital.

Cu două zile înainte de concertul de la Operă când toată lumea… Este vorba că și noi, ca și voi, de foarte multe ori, trecem prin aceleași situații. Andra cum a stat ea pe patul de spital înainte de concertele de operă când toată lumea nu știa ce se întâmplă. Mă rog…”

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.