Lidia Buble a răspuns a răspuns extrem de sincer la cea mai grea întrebare.

Lidia Buble este una dintre cele mai bune voci din industrie. În ultima vreme, artista a fost mai cameleonică ca niciodată și a trecut prin multe schimbări. Deși este într-o continuă perioadă de transformări, un lucru rămâne constant. Și anume, artistul pe care îl consideră cel mai bun din România.

Lidia Buble și-a propus ca anul 2023 să fie cel mai bun pentru ea, din toate punctele de vedere. Acum, artista se răsfață într-o vacanță în Miami, dar, înainte de asta, a muncit din greu. Vedeta a pregătit multe lansări, colaborări, a stat în studioul de înregistrări și nu numai. Șatena și-a făcut timp și pentru alte proiecte conexe, cum ar fi podcasturile.

Recent, vedeta a trecut pragul podcastului realizat de Horia Brenciu. Sinceră, ca de obicei, Lidia și-a asumat că discuția va fi una foarte sinceră și că va răspunde tuturor întrebărilor. În cadrul întâlnirii cu Horia, aceasta a recunoscut că are un bărbat în viața ei, a vorbit despre relația pe care o are cu familia, dar și despre planurile pe 2023.

Care este cea mai bună voce din România, în concepția Lidiei Buble. Răspunsul o va supăra pe Andra
social media

Lidia Buble apreciază mulți artiști de la noi

În încheiere, Lidia Buble nu a plecat până nu a răspuns câtorva întrebări fulger. La un moment dat, Horia a provocat-o să numească cea mai bună voce din România. Fără să stea prea mult pe gânduri, artista a numit-o pe Laura Stoica.

Cei care o urmăresc de ceva timp pe Lidia Buble știu că aceasta a fost mare fan Laura Stoica. Muzica ei a inspirat-o mereu și încă o mai face. Ba mai mult, atunci când și-a schimbat look-ul, fanii au comparat-o cu regretata artistă. La momentul respectiv, acela a fost unul dintre cele mai frumoase complimente pe care le-a primit, vreodată, artista.

Însă, pentru ca gazda să nu se supere, în topul vocilor bune șatena l-a mai inclus și pe Horia Brenciu. Așadar, nu este exclus ca, în curând, să colaboreze.

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.