Vlăduța Lupău și-a supărat urmăritorii cu cele mai recente postări.

Vlăduța Lupău a aflat pe propria piele că cei din online pot fi fanii ei, dar și cei mai mari critici. Aproape că nu este postare la care comunitatea ei să nu reacționeze. Și, dacă de obicei primește numai complimente, de data asta, fanii au taxat-o destul de dur.

Vlăduța Lupău este una dintre cele mai apreciate voci din industria muzicală. Anul trecut, în viața ei au apărut o mulțime de schimbări. De departe, cea mai mare realizare a ei a fost aducerea pe lume a micuțului Iair. Deși a fost mai mereu ocupată cu cel mic, nu a uitat nici de public. Pe lângă spectacole și concerte, activitatea din social media nu a fost nici ea neglijată.

Pe pagina de Instagram, artista postează frecvent imagini. Atunci când nu povestește cu fanii ei pe Stories, se limitează la o simplă imagine urcată în clasicul Feed. De obicei, Vlăduță este copleșită de comentarii și aprecieri, însă, de data asta, fanii au schimbat macazul. Au fost voci care au tras-o la răspundere din cauza unei simple imagini.

Vlăduța Lupău a intrat în gura cârcotașilor

Artista pregătește videoclip nou, așa că s-a lăsat pe mâna celor mai pricepuți makeup artiști, iar rezultatul a fost pe măsură. După ce au făcut magie cu pensula pe chipul ei, vedeta a simțit nevoia să se laude la comunitatea ei din online. Din păcate, rezultatul nu a fost cel scontat.

Vlăduța Lupău se aștepta ca fanii să reacționeze mult mai bine și o complimenteze. În schimb, secțiunea ei de comentarii au fost plină de comparații cu Bianca Drăgușanu. Fanii nu au înțeles conceptul de „machiaj cu efect de lifting”, așa că au acuzat-o că și-a făcut operații estetice. Artista a fost total surprinsă de ideile celor din comunitatea ei, dar a preferat să păstreze liniștea și să nu se certe cu nimeni.

 

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.