Vlăduța Lupău investește sume colosale în imaginea ei.

Vlăduța Lupău este una dintre cele mai cunoscute interprete de la noi din țără. Zilnic, mii de fani stau cu ochii pe ea și pe activitatea ei din online. Și, pentru că anul trecut a muncit din greu, vedeta a decis să se răsfețe cu un cadou pe sufletul ei. 

Ca orice femeie, Vlăduța Lupău are o slăbiciune pentru haine, accesorii și încălțări scumpe. În garderoba vedetei se regăsesc piese scumpe, piese autentice, dar și piese la care ține enorm. Și, pentru că un artist nu este complet până nu investește și în imaginea lui, Vlăduța pare că se conformeaza foarte bine acestei reguli nescrise.

Chiar dacă sărbătorile de iarnă au trecut, asta nu înseamnă că nu se mai pot face cadouri. După un an plin cu de toate și spectacole pe bandă rulantă, artista a decis că merită să se răsplătească cu o pereche de cizme. Vedeta nu are deloc gusturile rele, iar de data asta a pus ochii pe o pereche de încălțări pe care orice femeie și-o dorește în garderobă.

Vlăduța Lupău, după muncă și răsplată

Fără să stea prea mult pe gânduri, Vlăduța Lupău și-a comandat o pereche de cizme de la Christian Dior. Nici bine nu i-au ajuns, că deja s-a gândit cum să le asorteze în câteva ținute spectaculoase. Pentru cizmele de brand, artista a scos din buzunar peste 1600 de euro. Pentru unii, poate fi o sumă mare. Însă, pentru vedetă, este suma care a făcut-o fericită.

Anul acesta, artista are de gând să revină în forță după o perioadă în care a trebuit să se împartă între casă și scenă. De când a venit Iair pe lume, Vlăduța a început să își schimbe prioritățile. Pentru ea, cei dragi sunt mereu pe primul loc. Anul trecut, a fost pentru prima dată când artista nu a urcat pe scenă între sărbători.

Vlăduța Lupău nu se uită deloc la bani. Cât a plătit vedeta pentru o pereche de cizme
social media
Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.