Vlăduța Lupău și-a negociat la sânge fiecare contract.

Vlăduța Lupău este una dintre cele mai apreciate, dar și solicitate interprete de la noi. Artista are mereu agenda plină și aproape că nu este weekend în care să nu urce pe scenă. Anul trecut, aceasta a mers și în America pentru a cânta comunităților de români. Iar pentru asta, bruneta a primit mulți bani.

Vlăduța Lupău are în spate o carieră de ani buni, dar și de sute de ore petrecute în studioul de înregistrări. Fiecare sacrificiu a meritat din plin, penntru căa cum se situează în topul celor mai bune voci de la noi. Drept urmare, nu este de mirare că tariful ei nu este deloc pentru buzunarele tuturor.

De-a lungul timpului, artista a muncit foarte mult pentru imaginea și pentru cariera ei. În prezent, aceasta are unul dintre cele mai complexe show-uri din industrie, iar fanii aproape că nu o lasă deloc să respire. Șatena are concerte pe bandă rulantă pentru care primește sume de bani colosale.

Vlăduța Lupău este scumpă la vedere. Ce tarif are interpreta pentru câteva minute de spectacol
Social media

Vlăduța Lupău știe foarte bine ce spectacole oferă

Potrivit celor de la cancan.ro, aceasta are tariful stabilit în funcție de numărul de ore pe care le petrece pe scenă. Pentru un spectacol de câteva minute, aceasta împreună cu trupa ei numeroasă cer 5.000 de euro. Însă, cei care vor să se bucure toată noaptea de muzica ei, vor trebui să scoată și mai mulți bani din buzunar. Mai exact 10.000 de euro.

Anul trecut, a fost pentru prima dată când artista nu a mai vrut să își pună în agendă concerte între Crăciun și Revelion. De data asta, Vlăduța Lupău a preferat să stea cu cei dragi și, în special, cu fiul ei, Iair. Vedeta a conștientizat cât de importante sunt aceste momente, iar din ipostaza de mamă se simt altcumva. În plus, din când în când, o mică pauză nu strică niciodată.

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.