Vlăduța Lupău este mai pregătită ca niciodată să își alinte copilul cu daruri scumpe.

Atunci când Vlăduța Lupău a fost că face orice pentru ca fiul ei să nu ducă lispă de nimic, chiar nu a glumit. Deși Iair are abia câteva luni, mămica lui celebră s-a gândit la toate aspectele. Ba chiar i-a pregătit cadoul pentru ziua în care va împlini 18 ani.

Fără doar și poate, Vlăduța Lupău trăiește una dintre cele mai frumoase perioade de când a devenit mămică. Artista este topită după Iair și abia așteaptă să ajungă mereu acasă pentru a petrece timp cu cel mic. Imediat după ce a născut, Vlăduța nu a stat prea mult și a revenit pe scenă, iar asta înseamnă că programul ei este din ce în ce mai încărcat.

Totuși, atunci când vine vorba de cadouri și petreceri, artista nu se dezice de la regulă. Vedeta vrea ca totul să fie la superlativ, mai ales dacă este vorba despre fiul ei. După un botez ca la carte, șatena a început, deja, să se gândească la majoratul lui Iair. Deși mai sunt aproape 18 ani până atunci, artista știe foarte bine ce o să îi ofere în dar.

Vlăduța Lupău, investiție de mii de euro pentru fiul său. Ce va primi Iair la 18 ani
Social media

Vlăduța Lupău este pregătită pentru orice

Pe lângă faptul că Iair este un răsfățat că are asemenea părinți, Vlăduța și soțul ei vor să-l surprindă toată viața. Cadoul pe care cel mic îl va primi în ziua majoratului este unul spectaculos și, spune artista, a fost ales din lipsă de variante practice.

După ce s-a sfătuit cu mai multe persoane, vedeta a ajuns la o concluzie. Îi va dărui fiului ei nici mai mult, nici mai puțin de un apartament. Și nu orice fel de apartament, ci unul în Dubai. Se pare că artista a făcut deja demersurile pentru ca intra în posesie mult râvnitei locuințe. Momentan, nu a spus la ce preț se ridică investiția, dar este de la sine înțeles că este unul colosal.

„După botezul superb pe care l-a avut Iair, am hotărât, împreună cu tăticul să-i punem toate economiile deoparte. Am primit o sugestie foarte importantă și anume, să investim într-un apartament în Dubai.”

Distribuie

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.