Vlăduța Lupău a declarat război celor care nu se informează înainte de a scrie ceva.

Așa cum știu fanii ei, deja, Vlăduța Lupău a plecat în Statele Unite ale Americii pentru a susține spectacolele pe care le-a confirmat. Chiar dacă este departe de casă, asta nu înseamnă că nu este la curent cu se întâmplă în țară.

Ultimele știri care s-au scris despre Vlăduța Lupău au enervat-o la culme pe vedetă. Artista a plecat bucuroasă către fanii ei din America, dar se pare că bucuria nu a durat prea mult. Iar asta pentru un titlul al unei știri nu doar că a supărat-o, ci a înfuriat-o la culme.

Interpreta voia să își întâmpine fanii de dimineață cu un mesaj frumos, așa cum face de obicei, însă planurile i-au fost date peste cap. Artista a citit un titlu care a revoltat-o foarte tare și a ținut să le bată obrazul celor care au scris acele cuvinte.

De obicei, Vlăduța Lupău nu reacționează dur atunci când se scrie ceva despre ea. În toți anii petrecuți în lumina reflectoarelor a văzut de toate. Totuși, se pare că de data asta, titlul se referea, mai mult, la copilul ei. Atunci când vine vorba de Iair, artista se transformă într-o leoaică.

Vlăduța Lupău, „foc și pară”. Artista a fost atât de deranjată, încât s-a abținut cu greu să nu jignească
Social media

Vlăduța Lupău a luat foc în online

Mai exact, articolul respectiv spunea că „Vlăduța Lupău și-a îmbrățișat fiul pentru ultima dată”. Cel mai probabil, se referea la momentul de dinaintea plecării sale în America. Vizibil furioasă, interpreta nu a stat să găsească subînțelesurile și a trecut direct la atac.

Pe TikTok, artista s-a asigurat că este destul de vehementă în mesajul pe care îl are de transmis. În ciuda faptului că a fost un moment destul de dur pentru ea, vedeta s-a abținut, însă tot i-au scăpat câteva cuvinte dure. Cei care i-au văzut reacția, au considerat că este justificată, mai ales că era vorba de băiețelul ei.

„Cum să ziceți, băi, jegurilor că mi-am îmbrățișat, pentru ultima oară fiul?! Să nu îmbrățișați voi pe cineva ultima oară! Handicapați!”

@vladutalMesaj de inters pentru cei de la ziare! ❗️

♬ sunet original – Vlăduța Lupău

Distribuie

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.