Vlăduța Lupău este pregătită să devină mămică! Chiar cântăreața s-a dat de gol prin ultimele imagini postate pe instagram. Fanii au felicitat-o imediat ce au vazut pozele. Frumoasa cantareata are o relatie minunata alaturi de Adrian Rus. Cei doi trebuia sa se cunune in fata lui Dumnezeu in luna aprilie, insa din cauza restrictiilor acest lucru nu a fost posibil. Asadar cei doi au anulat nunta si petrecerea programata, insa nu vor sa amane si venirea pe lume a unui bebelus.

Reclamă

Artista isi doreste tare mult sa devina mamica, iar acest lucru se observa cu ochiul liber in pozele postate de ea. Aceasta s-a fotografiat tinand un bebelus in brate. Vlăduța Lupău pare foarte apropiata de copil, pe care il priveste cu multa afectiune si dragoste. Se pare ca in frumoasa cantareata s-a activat instictul matern si acum este pregătita sa aiba propriul ei bebelus, care sa ii intregeasca familia proaspat formata.

Vlăduța Lupău și Adi Rus s-au cununat civil anul trecut. Cei doi se iubesc tot mai mult pe zi ce trece, lucru recunoscut si de cantareata. Tocmai din acest motiv s-au decis sa faca si urmatorul pas. Adi isi doreste foarte mult un bebelus, iar artista vrea sa ii indeplineasca dorinta. Chiar daca la inceput Vlăduta a avut anumite temeri, acum pare sa fi trecut peste acestea.

Reclamă

Vlăduța Lupău: „Eram speriată…”

”Ne dorim amândoi copii. Inițial, în prima parte a relației, el își dorea foarte mult un copil, eu eram speriată de gândul că nu o să fac față și cu un copil și cu patru concerte pe săptămână, plus emisiunea pe care o am în orașul eu. Dar, la un moment dat îți vine vremea și când o să dea Dumnezeu, o să fie. Abia așteptăm, pentru că o familie frumoasă trebuie să aibă un rod frumos și mi-ar plăcea să am doi copii, pentru că și eu și Adi avem frați și am fost învățați să avem familii mari”, a declarat Vlăduța Lupău, la un moment dat.