Se pare că Vlăduța Lupău are planuri serioase pentru fina ei, Georgiana Lobonț. A luat o decizie fără precedent, și aceea de a o da în judecată. Scandalul a pornit după ce Georgiana Lobonț a oferit publicului informații care ar fi deranjat-o la culme pe Vlăduța. Se pare că artista este hotărâtă să meargă până în pânzele albe pentru a i se face dreptate.

Se pare că mărul discordiei dintre cele două este chiar…o piesă. Din cauza acestui motiv, cele două, fină și nașă, au început un întreg scandal pe rețelele de socializare. Amenințările și cuvintele acide nu au întârziat să apară, astfel că Vlăduța este hotărâtă să ia o decizie fără precedent în cazul în care ”adversara” sa nu va înceta.

În urma postării finei Vlăduței de pe rețelele de soializare prin care își notifică fanii, în detaliu, despre ceea ce se întâmplă, de fapt, între cele două, nașa Georgianei a răbufnit și a apelat chiar la amenințări cum că lucrurile se vor soluționa în instanță.

Se pare că acest moment a reprezentat picătura care a umplut paharul în ceea ce o privește pe Vlăduța Lupău, astfel că a luat o decizie fără precedent. Este hotărâtă să o dea în judecată pe fina ei în cazul în care numele ei va fi menționat, în acest scandal, în continuare.

”Dacă numele meu nu dispare din postările tale, vei fi dată în judecată”, a fost mesajul pe care Vlăduța Lupău l-a transmis finei sale.

”Vezi de oala ta”

Se pare că Georgiana nu se lasă nici acum!Aceasta nu se teme de amenințările nașei sale, Vlăduța Lupău, astfel că a oferit un răspuns pe măsură. Răspuns pe care, de asemenea, l-a făcut public, așa cum a procedat și în dățile trecute. Georgiana nu se teme de o decizie fără pecedent din partea nașei sale.

”Voi fi dată în judecată? Oare pentru ce? Care este motivul? Sunt foarte supărată de ceea ce mi-e dat să văd și prin ceea ce mi-e dat să trec. Dar sincer, chiar nu mi se pare normal să postezi ceva cu referire sigură la mine și să te aștepți să primești bine. Pur și simplu nu mă bag peste tine, nu te băga peste mine. Vezi de oala ta”, a spus Georgiana.

Decizie fără precedent! Vlăduța Lupău o dă în judecată pe fina sa!
Decizie fără precedent! Vlăduța Lupău o dă în judecată pe fina sa!