Vlad Drăgulin a descoperit succesul odată cu personajul Malone. Mihai Bendeac a fost cel care i-a pus în valoare talentul și, drept dovadă, cuplul lor de personaje a fost foarte îndrăgit de către public. Așa cum era de așteptat, toată faima a venit la pachet și cu dezavantaje, pe care Vlad le-a simțit pe propria piele.

Vlad Drăgulin îmbină scena teatrului cu aparițiile TV. Actorul a avut un an plin de proiecte și la fel și anunță a fi și 2022. Drăgulin a făcut echipă cu Buzdugan și cu Morar la matinalul de la Radio ZU, a continuat proiectul de la „iUmor”, dar nu a uitat nici de pasiunea lui. Aceasta a urcat pe scenă cu Mihai Bendeac și au dat naștere, împreună, personajelor din scenele de teatru.

Oricât de ușor ar părea, meseria pe care o practică prietenul lui Mihai Bendeac nu este deloc una ușoară. Vlad Drăgulin s-a confruntat cu multe probleme de-a lungul timpului, iar unele personaje i-au dat bătăi de cap. Malone se înscrie cu succes și el pe această listă fatidică a actorului.

Vlad Drăgulin este confundat de multe ori cu Malone

Se întâmplă, de cele mai multe, ca publicul să facă cu greu diferența dintre actor și personaj. Asta se întâmplă, în majoritatea cazurilor datorită sau din cauza talentului actoricesc cu care sunt puse în scenă. Printr-o astfel de întâmplare nefericită a trecut și Vlad Drăgulin în timp ce se afla cu prietenii la un restaurant de tip fast-food.

M-am așezat cu un prieten la masă, eram cu încă cineva. Lângă noi erau mulți, oricum, și mai fioroși, dar și mai bătrâni. Erau 40 și ceva de ani, bombardieri din ăștia, păreau genul care au făcut pușcărie. Unul dintre ei a zis <<Uite-l, bă, pe Malone>>.

Am zis <<Salut>>și m-am întors. Nu puteam să mă prefac că nu mă strigă cineva. Unul dintre ei s-a ridicat, și-a luat un scaun. În clipa aia eram doar un cal de distracție. Eram, practic, doar un argument al faptului că este el șmecher în fața prietenilor lui.”, a spus Vlad Drăgulin.

<<Ia zi, unde îți fac buzunar? Ia zi, scot briceagul la tine!>> Mi-a luat cartofii din farfurie. Chiar mi-a scos discheta cine m-a crescut pe mine, cum m-au crescut pe mine părinții mei? Astea-s de pușcărie, e ceva foarte departe de mine. m-am uitat, mi-am luat șoc și m-a văzut că m-am așa și mi-a zis <<ho, mă, stai liniștit!>>”, a continuat Vlad Drăgulin.