Mihai Bendeac este una dintre cele mai expuse persoane de la noi. Actorul se bucură de un capital de imagine uriaș și nu este de mirare că proiectele vin pe bandă rulantă. Mihai este foarte conștient de potențialul său și ține la imagine, astfel că își permite să fie selectiv. De aceea, actorul nu acceptă orice și este foarte exigent cu proiectele sale.

Mihai Bendeac este un actor excepțional, cu zeci de ani de experiență în spate. Pe lângă piesele de teatru pe care le joacă cu casa de bilete închise, Mihai este angrenat și în alte proiecte. Fanii lui au ocazia să vadă o altă latură a actorului la masa juraților de la „iUmor”, dar și pe contul lui oficial de Instagram.

Majoritatea persoanelor au fost surprinse să îl vadă pe Mihai Bendeac în reclama de la Mega Image, mai ales că acesta nu obișnuia să apară așa. Mihai a mai făcut publicitate și pentru un card cunoscut de la noi din țară, dar, spre deosebire de colegii lui, actorul nu este abuziv în promovare de produse.

Mihai Bendeac promovează doar ce testează

Având în vedere că este foarte cunoscut, Mihai Bendeac primește oferte aproape zilnic, pe bandă rulantă. Ajungând la un asemenea nivel, juratul de la „iUmor” își permite să refuze politicos orice proiect în care nu crede sau nu se regăsește. Actorul a recunoscut că spune „nu” anumitor proiecte din respect pentru fanii lui. Bendeac a susținut, de multe ori, că nu poate promova un produs atâta timp cât nu l-a folosit sau nu crede în el.

„La bere nu am făcut reclamă. În perioada aia, nu beam bere și mi s-a apărut incorect. Acum nu mă deranjează să beau bere. Am fost extrem de selectiv cu treaba asta. Nu am făcut reclamă decât la lucruri pe care le folosesc în mod clar.

Am făcut o reclamă la Mega Image pentru că toată viața am mers la Mega Image. Dacă mă duci într-un astfel de magazin și mă legi la ochi; eu știu să mă duc la fiecare raion. Și iau produsul ăla.”, a spus Mihai Bendeac în podcastul ”Acasă La Măruță”.