Vlad Drăgulin nu se ferește să își apostrofeze fanii atunci când se simte deranjat de ei.

Vlad Drăgulin a luat vacanță de la majoritatea proiectelor în care este implicat. Tocmai de asta, actorul își petrece majoritatea timpului relaxându-se, așa cum îi place. Din păcate, recent, o banală plimbare în mall s-a trasformat într-un coșmar pentru el.

Vlad Drăgulin nu mai are nevoie de introduceri. Actorul a cucerit publicul cu roluri pe care le interpretează, atât pe micul ecran, cât și pe marile scene ale teatrului. Colegul lui Mihai Bendeac a demonstrat că este foarte talentat și, drept dovadă, proiectele vin pe bandă rulantă.

Acum, Vlad se bucură de o perioadă de liniște, având în vedere că toate proiectele lui au luat o mică pauză. Momentan, acesta nu a plecat în nicio vacanță departe de casă, ci preferă să se relaxeze în Capitală. Recent, prietenul lui Mihai Bendeac a mers în unul dintre cele mai mari mall-uri din Capitală și a avut parte de un episod foarte neplăcut.

Cei care îl urmăresc de ani buni pe Vlad Drăgulin, știu foarte bine că cel mai reprezentativ rol pentru el este cel al lui Malone. Actorul s-a transpus atât de bine în pielea personajului, încât fanii l-au deosebit mereu cu greu. Deși au trecut ani buni de la încheierea serialului „Băieți de oraș”, Vlad încă este confundat cu Malone.

Vlad Drăgulin a răbufnit. Ce a pățit actorul, în plină zi, într-un mall din Capitală. „Dragă țărămbete... ”
Instagram

Vlad Drăgulin vrea să fie privit detașat de personajele lui

Probleme de abia de aici încep. Vlad preferă să fie apreciat și recunoscut datorită întregii sale cariere. Din păcate, fanii lui cunosc doar personajul Malone și, de cele mai multe ori, așa i se și adresează. Ieri, pe când se plimba în mall, Vlad a auzit cum o voce îl strigă drept Malone.

Acela a fost momentul în care actorul nu s-a mai putut abține. Drăgulin a răbufnit în online, acolo unde i-a transmis un mesaj destul de dur celui care l-a strigat Malone.

„Dragă țărămbete de la Afi care ai urlat Malone în tot food court-ul de s-a auzit în tot mall-ul… Îți doresc ca, atunci când o să ai un copil, primul lui cuvânt să nu fie mama sau tata. Să fie Malone. Și când o să-l întrebi <<Cine sunt eu tati, cine sunt eu?>>, ăla să zică <<Malone>>, atât de tare cum ai urlat tu astăzi.

Când o să fii tu pe patul de moarte și o s-o întrebi pe nevastă-ta <<Nevasta, m-ai înșelat? Atâta vreau să știu>>, ea să zică <<Da, cu Malone>>”.

 

@vlad.dragulin #foryou #numaifimeltean ♬ original sound – Vlad Drăgulin

Distribuie

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.