Vlad Drăgulin este dovadă concretă că nimeni nu este imposibil dacă îți dorești suficient de mult.

În ultima perioadă, Vlad Drăgulin a trecut prin multe schimbări, din toate punctele de vedere. De când este pe sticlă, viața lui a căpătat un alt sens și poate spune că este cea mai bună versiune a lui.

Vlad Drăgulin nu mai are nevoie de nicio introducere. Fanii îl cunosc foarte bine pe actor din producțiile semnate de Mihai Bendeac. De departe, cel mai recognoscibil rol a lui a fost cel al lui Malone din „Băieți de oraș”. Actorul a intrat atât de bine în pielea personajului, încât mulți i se adresau în realitate cu numele din serial.

Vlad Drăgulin nu duce deloc lipsă de talent, iar asta au văzut și cei din jurul lui. Actorul s-a făcut remarcat încă de la primele lui roluri. Acum, Drăgulin joacă pe alături de cele mai mari nume din treatru în piese care au scris istorie.

Prietenul lui Mihai Bendeac nu s-a mulțumit niciodată cu puțin. Aceasta a muncit continuu, iar singura lui competiție a fost propria persoană. În prezent, actorul simte că și-a îndeplinit majoritatea idealurilor.

De nerecunoscut! Cum arăta Vlad Drăgulin înainte de a fi celebru
Facebook

Vlad Drăgulin și-a dorit foarte mult o schimbare

Uneori, viața l-a surprins plăcut pe Vlad Drăgulin. În ultima vreme, acesta este din ce în ce mai implicat în diverse proiecte, toate de mare anvergură. Poate una dintre cele mai mari reușite ale sale este faptul că a ocupat un scaun la pupitrul Radio ZU.

Vlad Drăgulin nu a evoluat doar pe plan profesional, ci și pe plan personal. Actorul s-a ambiționat să-și schimbe stilul de viață, iar rezultatele nu au încetat să apară. Nu multă lume știe, însă Vlad nu a arătat din totdeauna la fel de bine.

Recent, actorul a postat un filmuleț mai mult decât elocvent. Aceasta le-a prezentat fanilor perioada în care avea câteva kilograme în plus, iar stilul lui vestimentar era unul obișnuit. Acum, Vlad Drăgulin este la un alt nivel și este foarte mândru de tot ce a reușit până în prezent.

 

@vlad.dragulin #foryou #nuluainserios #mamaiiavalu #sorrynotsorry #mightdeletelater ♬ call out my name sped up – xxtristanxo

Distribuie

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.