Jador nu se ferește să se amuze pe seama celor gafează în online.

Jador este recunoscut pentru transparența de care dă dovadă în online. Manelistul a spus mereu ceea ce gândește, fără filtre. De cele mai multe ori, „victimele” sincerității sale au fost chiar coelgi de breaslă sau persoane cunoscute din showbiz.

Jador a ales să fie 100% real indiferent de conjunctura în care se află. Manelistul nu ține cont că este în online sau în offline și spune mereu lucrurilor pe nume. De fiecare dată când a fost deranjat de ceva, artistul a semnalat asta și și-a manifestat liber punctul e vedere.

Mai nou, Jador a început să fie foarte activ pe TikTok. Dacă până acum le povestea tuturor cum decurg zilele lui, de data asta a schimbat macazul. Manelistului a început să îi placă din ce în ce mai mult să reacționeze la videoclipurile altora. Până acum, Ana Morodan a fost printre primele vedete care au intrat în vizorul lui.

Vlad Drăgulin, ironizat de Jador. Prietenul lui Mihai Bendeac nu a scăpat netaxat
Facebook

Lui Jador nu îi scapă nimic din online

Mai nou, nici Vlad Drăgulin nu a scapăt netaxat de către Jador. Manelistul s-a legat de un moment din „Îs geană pi tine”. Acolo, prietenul lui Mihai Bendeac se lăuda că nu are niciun viciu. Evident, totul a fost spus într-o notă ironică și la fel a fost făcut și videoclipul lui Jador.

Artistul s-a filmat în timă ce făcea plecăciuni în fața lui Drăgulin. Aceasta a vrut să sublinieze faptul că doar Dumnezeul este fără vicii, așa că plecăciunile au fost făcute în fața persoanei potrivite.

Din toamna, Jador are de gând să devină serios și să se pună cu burta pe carte. De data asta, fără să fie vreo glumă, manelistul a anunțat că se va întoarce pe băncile școlii. Mai exact, acesta va fi masterand la Academia de Studii Economice.

Artistul este determinat să finalizeze studiile, chiar dacă știe că nu-l vor ajuta în mod practic.

 

@jador #combină cu @petraioana87 ♬ sunet original – Jador

Distribuie

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.