Zilele de vedeta s-au dus pentru Veronica și Viorel Stegaru. După o perioadă de 8 luni de zile în care au fost fruntași în topurile de televiziune, cei doi soți s-au întors în localitatea lor natală. Fanii nu au mai auzit multe din partea lor, până acum.

Vulpița și soțul său și-au făcut bagajele și au plecat la Blăgești. Fetița lor avea nevoie de părinții ei, așa că cei doi au fost nevoiți să renunțe la visul lor de celebritate. Acest lucru s-a întâmplat în urmă cu două săptămâni, moment în care a luat sfârșit și telenovela lor de la Acces Direct.

Veronica a mai dat câte un semn online, însă Viorel parcă era de negăsit. Mulți au mers atât de departe cu presupunerile încât au crezut că cei doi s-au separat. Cum certurile erau la ordinea zilei atunci când erau la capitală, nu ar fi un lucru prea surprinzător că aflăm că cei doi au ales să o ia pe căi diferite.

Totuși, aceste idei se pare că nu își au locul. După această absență, Viorel a revenit în stilul său caracteristic în mediul online. Bărbatul a postat un mic filmuleț de pe platforma TikTok, unde este alături de soția lui. Așadar, putem să fin siguri ca cei doi sunt încă împreună și se ocupă de fetița lor cum se cuvine.

S-au despărțit Vulpița și Viorel? Care este adevărul..

 

Vulpița și Viorel sunt părinți model

De când s-a întors acasă, Vulpița pare că a devenit o mamă și o soție devotată. Ea chiar a postat o fotografie alături de micuța Maria. În imagini se putea vedea clar cât de fericită este că familia ei s-a reunit. Cu toate că duce dorul zilelor din platourile de filmare de la Acces Direct, tot acasă e mai bine decât oriunde conform stiri24.biz