Viorel Stegaru nu isi poate reveni de cand a fost parasit! Barbatul a ramas singur la Bucuresti, dupa ce Vulpita s-a intors in satul natal. Dorul de cea care i-a fost sotie atatia ani, l-a facut pe barbat sa recurga la un gest cel putin socant. Acesta incearca din rasputeri sa o faca pe Veronica sa se intoarca in bratele lui. Mai mult, a facut ceva ce nu credea vreodata ca va fi in stare.

Dacă în urmă cu cateva zile, Viorel spunea ca se bucura ca a ramas fara Vulpita si nu voia sa mai auda de ea, lucrurile s-au schimbat acum. Barbatul varsa lacrimi amare pentru mama fetitei lui. Se pare ca sotul Veronicai ii poarta acesteia o iubire imensa. Iar daca pana acum nu a stiut cum sa i-o demonstreze, de aceasta data barbatul a decis sa se schimbe. A apelat la toate armele pentru a isi convinge partenera sa se intoarca in bratele lui.

În urma cu o zi, barbatul a fost surprins plangand in camera pe care o impartea cu Vulpita. Au trecut 6 zile de cand aceasta l-a parasit, iar abia acum ii resimte lipsa. Singurătatea il omoara pe Viorel asa ca acesta a decis sa recurga la singurul lucru care i-a mai ramas. Desi nimeni nu il credea in stare de asta, barbatul din Blăgesti a inceput sa ii faca declaratii de dragoste Vulpitei. Gestul socant a uimit pe toata lumea.

Viorel, declarație de amor pentru Veronica

”Nu-mi place așa singur, trebuie să fie aici. Am dormit singur, nu se poate așa. Sunt ultimul prost, stau așa și mă uit după ea cum a plecat”, a spus Viorel.

”Te iubesc mult, încă îți simt mirosul. Vreau ca în zilele următoarele să fim din nou o familie unită, vreau să vii înapoi, să vii acasă. Dacă vii înapoi, o să aduc și fata și o să fim o familie. Cum să nu o iubesc, dacă nu o iubeam, nu mai eram aici. Nu știu câte zile mai rezist singur aici. Fac orice ca să vină înapoi. Eu cred că o să vină”, a mai spus Viorel.