Un video în care Mihai Bendeac râde de mărturia unei fete care a fost violată a început să devină viral pe rețelele de socializare. După ce scandalul Colo a început să ia amploare.

Reclamă

Mihai Bendeac, râde de mărturiile Anei Maria Mocanu

După ce afirmațiile vlogger-ului Colo au scandalizat opinia publică, un alt nume cu sonoritate intră în atenția publicului. Un video cu Mihai Bendeac care o ironizează pe Ana Maria Mocanu, care declara în 2015, că a fost victima unui viol, în perioada liceului se viralizează pe rețelele sociale.

Reclamă

În filmarea respectivă, care a fost publicată pe canalul de YouTube al actorului. Mihai Bendeac apare citind articolul respectiv și comentând.

Încă de la începutul videoclipului, Bendeac apare amuzat de ceea ce citește și vorbește despre știrea pe care tocmai a primit-o.

,,Bună seara, există cineva care îmi face relativ zilnic un fel de revista presei. Mi-a trimis o știre de astăzi și nu pot să mă abțin să trăiesc și restul articolului împreună cu voi. Haaaa, haaa”, spune actorul.

,,Începutul este fabulos”, afirmă actorul. “Ana Maria Mocanu a fost violată. Bă, nasol. Ana Maria Mocanu fiind o făptură, o fată, asistentă TV, nu știu”, adaugă acesta, în timp ce continuă să citească.

Pe măsură ce înaintează în lectură, Bendeac continuă să o ironizeze pe fosta asistentă tv și afirmă:

,,Haaaa, haaa, păi, dacă vă arăt ce mesaje primesc eu pe Facebook de la copilițe de liceu, mori”.

După ce potrivit articolului, Ana afirmă că era o copilă de liceu când s-a întâmplat acest lucru. El își continuă ironiile, după ce află că ea a fost elevă la un liceu din zona Vitan.

“Vitanul e Las Vegas pe lângă Ferentari și Rahova”, spune Bendeac, după care începe să râdă foarte tare și iese în din cadru. ,,Bă, mă mai filmez?”, afirmă el, continuându-și lectura, și devenind din nou ironic.

Actorul continuă să râdă și să facă comentarii ironice

În acea parte a articolului, Ana afirmă că a fost condusă acasă de un coleg mai mare, care a devenit violent fizic și verbal.

“A fost cel mai greu moment din viața mea și nu aș vrea să treacă nimeni prin așa ceva”, spune ea în articol.

Moment în care Bendeac adaugă:

“De ce îmi vine mie să completez acuma: și mai ales pentru suma aia?!”, spune el. “Sunt rău, nu mai vreau să fiu rău”.

În continuare Ana Maria Mocanu, povestește despre cum s-a temut să mai meargă la liceu. Motiv pentru care a picat în prima sesiune.

După ce citește acestă afirmație, printre hohote de râs, Bendeac spune:

“Băi ești nebun, d-aia a picat la Bac în prima sesiune, că a fost violată de către meditator”.

El continuă să râdă, iar la final adaugă.

,, Este monumentală această declarație, este cea mai tare declarație pe care eu am auzit-o în ultimul timp. Deci Ana Maria Mocanu nu a luat bacalaureatul pentru că a fost violată de meditator. Măicuță!”.

Potrivit Libertatea, actorul nu a răspuns în momentul în care a fost sunat pentru a comenta videoul cu pricina.

Sursa: Libertatea.ro