Poliția s-a autotsesizat și a deschis dosar penal, imediat după ce controversatele declarații ale lui Colo au început să apară pe rețelele de socializare.

Reclamă

Poliția l-a reținut pe vlogger-ul Colo pentru 24 de ore

SURSE: Marți seara, vloggerul Colo, a fost audiat la secția 9 de poliție pentru a face declarații. Potrivit unor surse care au făcut declarații pentru PRO TV, el a fost reținut. El a fost scos  în cătușe din sediul poliției.

Reclamă

Pentru că nu se aștepta să termine în așa fel seara, Alexandru Bălan a postat pe Instagram Story. Acolo Colo le-a cerut fanilor să îi trimită idei pentru următoare filmare,  pe care ar trebui să o filmeze miercuri.

În urmă cu cinci zile, vlogger-ul Colo a postat pe tiktok, un video cu poze cu el, care se mișcă în buclă, iar pe fundal se aude o melodie de la Dani Mocanu. În dreptul postării el a scris:

„Dintr-o simplă glumă la ce s-a ajuns! Mulțumesc tuturor celor care au urmărit răspunsul meu de pe Youtube / Instagram!”

@coloab

Dintr-o simpla gluma la ce s-a ajuns! 😀 Multumesc tururor celor care au urmarit raspunsul meu de pe Youtube / Instagram! 🙏 #foryou #onlyjoke #sefani

♬ sunet original – alexistrate46

Alexandru Bălan a.k.a Colo este unul dintre cei mai urmăriți vloggeri, peste 850 de mii de urmăritori pe YouTube, plus alte mii de fani pe Insagram, TikTok sau Facebook. De aceea, el a colaborat cu multe brand-uri.  Printre companiile care au vrut să colaboreze cu vlogger-ul se numără: Red Bull, Nestle, EvoMag sau Apa Bucovina, potrivit Libertatea.

Deși aceste brand-uri au colaborat cu Alexandru Bălan, majoritatea au refuzat să răspundă întrebărilor jurnaliștilor sau să iasă cu o declarație publică în acest caz.

Reamintim că Alexandru Bălan, a  intrat în atenția publicului după ce  un filmuleț în care spunea că minorele ar trebui violate din cauza felului în care se îmbracă.

„Eu dacă nu eram în nicio relație cu nimeni, vă spun sincer, cât de sincer posibil, f***** toate copilele de 15, de 16 ani, credeți-mă pe cuvânt,“ a spus el în videoclipul respectiv. 

Ulterior după ce filmulețul a început să fie distribuit masiv pe rețele de socializare, el și-a cerut scuze.