Reclamă
Reclamă

Ana Morodan este în centrul atenției de ieri, de când a încălcat regulile de circulație în București. Influencera a fost prinsă băută și sub influența substanțelor interzise la volan, așa că poliția a reținut-o imediat. Morodan a oferit și primele declarații oficiale cu privire le evenimentele nefericite din trafic.

Ana Morodan și-a șocat fanii, ieri, cu comportamentul ei din trafic. Influencera este cunoscută ca fiind o fire excentrică pe Instagram, însă, nu și atunci când vine vorba de traficul din Capitală. Deși istoricul ei nu este tocmai unul roz la capitolul condus, ceea ce s-a întâmplat ieri i-a lăsat pe toți cu gura căscată.

Cu permisul suspendat, cel mai probabil, de la cele două accident produse în urmă cu câteva săptămâni, Ana Morodan a ieșit în trafic. „Contesei digitale” nu i-a păsat că poate fi un pericol pentru cei din jur, așa că s-a urcat nestingheriă la volan. Câteva ore mai târziu, a făcut prăpăd pe străzile din București.

Influencera a fost oprită în trafic, însă, prima dată a ignorat semnalele poliștilor. După ce a provocat două accidente cu două autoturisme care circulau regulamentar, ghinionul a făcut ca Ana Morodan să fie oprită în trafic. Din nou. De data asta, celebritatea nu a ajutat-o să scape și a fost supusă Alcooltestului și DrugTestului.

Reclamă

Ana Morodan, plasată sub control judiciar

Ana Morodan a fost dusă să dea declarații, însă, nu înainte de a se alege cu două dosare penale. Unul pentru sustragere de la prelevarea mostrelor biologice și altul pentru conducere sub influența alcoolui și substanțelor interzise.

În apărarea ei, influencera a spus că nu a consumat niciodată droguri. Rezultatul de la DrugTest a fost influențat de pastilele pe care le ia. Vedeta a spus de multe ori că are probleme cu somnul, așa că apelează la pastile care să o ajute. În schimb, și-a asumat faptul că a greșit, conducând fără permis.

„Într-adevăr, am făcut o greşeală şi am condus fără carnet. Eu nu am consumat şi nu folosesc niciodată droguri. Am o reţetă de la medic, care conţine benzotamină”, a declarat Ana Morodan.

Reclamă
Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro