Ana Morodan a comis-o! Influencera a ajuns în atenția poliției, după ce a încălcat mai multe reguli de circulație în traficul din Capitală.

Echipajele de la Poliția Rutieră nu au iertat-o pe excentrica vedetă de la Antena Stars, așa că au întocmit nu unul, ci două dosare penale pe numele ei.

Ana Morodan a aflat pe propria piele că ulciorul nu merge de prea mult ori la apă. Influencera are un istoric destul de pătat atunci când vine vorba de ieșitul în trafic. Săptămânile trecute, aceasta a făcut două accidente într-o singură zi, dar, acum, situația este mult mai gravă pentru ea.

Pe 28 martie, Ana Morodan a fost oprită de către echipajele de poliție din Capitală, aflate în trafic. Cu sau fără intenție, aceasta nu a acordat deloc atenție semnalelor și și-a continuat drumul. În graba sa, a intrat în coliziune cu alte două autoturisme care circulau regulamentar. De precizat că, în tot acest timp cât circula nestingherită pe străzile din București, permisul ei era reținut.

Polițiștii au identificat-o imediat pe vedeta de la Antena Stars și au decis să o supună Alcooltestului și DrugTestului, la fața locului. Ana Morodan a refuzat, așa că s-a ales cu primul dosar penal pe numele ei pentru sustragere de la prelevarea de mostre biologice.

Ana Morodan, reținută de poliție. Influencera a fost prinsă băută și drogată la volan
Social media

Ana Morodan, dusă la secție pentru 24 de ore

După ce a produs pagubele materiale și s-a ales și cu dosarul penal, Ana Morodan s-a urcat, din nou, la volan. Influencerei nu i-a prea păsat de cele întâmplate. La câteva ore după incidentul din trafic, cei de la Poliția Rutieră au oprit-o, pentru a doua oară, în trafic. De data asta, nu a mai refuzat să se supună testelor, doar că rezultatele au fost unele surprinzătoare.

Polițiștii au descoperit în urma testelor efectuate o valoare de până la 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat. După Alcooltest, Ana Mordan a fost testată și cu aparatul DrugTest. În organismul vedetei au fost descoperite substanțe psihoactive, așa că, s-a ales cu cel de-al doilea dosar penal. De data asta, pentru consum de alcool și droguri.