Este frustrant, dar e adevărat.

La noi în țară, este cât se poate de clar că legile sunt respectate numai de oamenii simplii, cetățenii de rând. S-a observat acest lucru de curând, la un eveniment important din viața cântărețului Tzancă Uraganu și al iubitei sale, Marymar. Cei doi au fost nașii de botez ai unei fetițe, pe data de 12 septembrie. 

Legea se respectă în funcție de „valoare”

A fost un eveniment plin de opulență, care s-a ținut într-un local din București. Ei bine, artistul Costel Biju, a filmat un videoclip în cadrul evenimentului, dedicație de la Tzancă Uraganu pentru frumoasa lui parteneră, Marymar. La începutul videoclipului, când Costel Biju o cheamă pe Marymar lângă el, pe ringul de dans, se văd la masă două femei care fumează, într-un local închis. Cel puțin, asta se vede în clip. 

La noi în țară, în anul 2016, a intrat în vigoare o lege antifumat, care spune clar că în niciun loc cu spații închise nu este permis să se fumeze. Cei care au fost prinși, au fost amendați dur de către oamenii legii. Acum să vedem dacă acest lucru se va întâmpla și în cazul organizatorului evenimentului la care au participat numeroși artiști.  

Sunt evenimente în țară, a unor oameni modești, la care invitații își petrec cel mai mult timp afară, pentru a fuma, în loc să petreacă la eveniment. Așadar, legea ar trebui să fie lege pentru toată lumea.

Ceartă cu preotul

La evenimentul care a avut loc cu câteva săptămâni în urmă, Tzancă Uraganul a avut parte de un moment dur. Din cauza traficului aglomerat, Tzancă și Marymar au întârziat timp de câteva momente la slujba de botez a fetiței. Cântărețul îl acuză pe preotul din Sectorul 5 că mirosea a alcool și le vorbea foarte urât. 

Pe de altă parte, într-un clip postat de Tzancă Uraganu pe Tik Tok, în are îl filmează pe preotul respecti și îi adresează cuvinte jignitoare, comentarii de la postare sunt total diferite. Oamenii spun numai cuvinte de laudă la adresa părintelui din București. Acum, fiecare persoană are dreptate în felul ei. 

În ceea ce privește legea antifumat, jurnaliștii Substanțial.ro oferă dreptul la replică atât celor implicați la petrecere, cât și reprezentanților localului. Așteptăm reacțiile pe adresa de e-mail.