Victor și Selina nu mai formează un cuplu.

Victor Slav nu trece prin cea mai bună perioadă a sa din punct de vedere sentimental. Fostul „băiat de la meteo” a ajuns, din nou, în ipostaza de burlac. De data asta, cel care și-a dorit ca relația să nu mai continue a fost chiar el.

În urmă cu câțiva ani, Victor Slav anunța cu surle și trâmbițe că este, din nou, fericit. Cea care a adus soarele pe strada lui a fost Selina. Cei doi s-au cunoscut prin prisma evenimentelor la care au participat. Acum, însă, se pare că fericirea lui nu a fost una de lungă durată, căci el și Selina nu mai sunt împreună.

Victor este în tatonări cu cei de la PRO TV pentru posibilitatea de a reveni la locul de muncă. Până când se vor așeza lucrurile pe acest plan, prezentatorul a decis să facă ordine în viața sentimentală. În urma unei perioade extrem de agitată și plină de tensiuni, Slav a ajuns la concluzia că cel mai bine pentru el este să fie singur.

Victor Slav este, din nou, burlac. Adevăratul motiv pentru care i-a dat papucii fostei sale iubite, Selina
Social media

Prietenii lui Victor Slav susțin că suferă foarte mult după Selina

Apropiații celor doi foști iubiți au declarat pentru cancan.ro că între el și Selina au existat multe certuri și discuții contradictorii. La un moment dat, niciunul dintre ei. Momentul rupturii nu a fost deloc unul ușor pentru cei doi. Cu atât mai mult cu cât relația lor a fost una destul de lungă.

Timp de trei ani, Victor Slav și Selina au format un cuplu. Nimic nu prevestea faptul că aveau să meargă pe drumuri separate, la un moment dat. Pe numele ei din buletin, Elena Lupu a înțeles meseria lui Slav și l-a susținut în toate proiectele în care s-a implicat. Evident, reciproca a fost valabilă, doar că, de data asta, ambii au simțit că nu mai pot continua în varianta de cuplu.

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.