Victor Slav le-a dat fanilor cea mai bună veste din ultima perioadă.

Victor Slav a ajuns la concluzia că nu poate sta departe de una dintre marile lui pasiuni. Deși a debutat ca model, se pare că televiziunea ocupă un loc special în inima sa. Tocmai de aceea, fostul partener al Biancăi Drăgușanu are de gând să revină pe micile ecrane mai repede decât se așteptau fanii.

Victor Slav este unul dintre cei mai apreciați bărbați din lumea mondenă. În ultima perioadă, acesta a încercat să îmbine utilul cu plăcutul și a cochetat cu mai multe domenii. În timp ce avea apariții sporadice la TV, în paralel, acesta se ocupa și cu propriul lui business. Fostul model masculin și-a deschis o cafenea, dar, din păcate, nu a avut succes cu ea.

În pandemie, mai multe dintre proiectele sale au fost puse pe pauză. Acum, că lucrurile au revenit la normal, Victor Slav are de gând și el să revină în televiziune. Și nu oriunde, ci în cadrul unul proiect de suflet. Mai exact, acesta va face parte, în continuare, din emisiunea „Bravo, ai stil!”.

Victor Slav revine pe micile ecrane. Unde îl vor putea vedea fanele, de acum încolo
Social media

Victor Slav va face ravagii în rândul domnișoarelor

Victor Slav este deja familiarizat cu tot ce se întâmplă, mai ales că nu este la primul sezon din acest show. În trecut, acesta a mai călcat pragul emisiunii în calitate de invitat, apoi ca jurat special. Cât timp Ilinca Vandici a  lipsit motivat de la cârma emisiunii, Slav și-a luat în serios rolul de prezentator.

Producătorii s-au convins că i se potrivește de minune formatul, așa că l-au păstrat și în noul sezon. Deși este veteran în format, momentan, nu se știe ce rol va avea în sezon care va începe la anul. Nici despre restul vedetelor nu se știe prea multe, ci doar că Ilinca Vandici va fi prezentatoarea. Ce surprize le va rezerva

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.