În timp ce s-a aflat în fața Camerei Deputaților pentru a da explicații pentru achizițiile Unifarm, atacurile la adresa lui Orban nu  au încetat să apară. Printre cei care l-au criticat s-a numărat și Victor Ponta.

Victor Ponta îl taxează pe Orban

Ponta nu l-a menajat deloc pe premier căruia i-a găsit și un nou nume: Lucovid Orban. Președintele Pro România a adăugat că Guvernul Orban va fi mult mai mortal decât virusul covid-19.

„Domnule Orban, până acum v-au criticat numai oameni care v-au votat. Haideţi să vă critice şi cineva care nu v-a votat, eu şi colegii mei de la Pro România nu v-am votat. Nu v-am votat nici proiectele ciudate, aberante cu care aţi venit. Bine am făcut că am spus că virusul Lucovid Orban va ucide mai mult în România decât COVID-19. Aţi reuşit să ucideţi toate firmele româneşti. Aţi lăsat toţi românii cu ratele la bancă. Cu amenzi la stat, practic fără viitor. Dar se pare că cu asta vă ocupaţi de obicei,”  a spus Victor Ponta, potrivit Capital.

Ponta l-a acuzat pe premier că în 30 de ani nu s-a schimbat deloc. El i-a sugerat că ar trebui să se roage ca să nu apară înregistrări compromițătoare.

Când aţi spus că nu aveţi nicio legătură cu contractul Unifarm, parcă vă auzeam spunând că nu aveţi nicio legătură cu contractul lui Iordache în 2008, cu Transalpina. Când aţi zis că nu aveţi nicio legătură cu accidentul de maşină, cu feţita. Deci aţi rămas acelaşi.

În 30 de ani nu v-aţi schimbat deloc, puteţi să spuneţi că nu aveţi nicio legătură cu ceea ce aveţi legătură directă, rugându-vă să nu apară înregistrările cu dvs şi directorul de la Unifarm”, a transmis Victor Ponta.

Victor Ponta a adus în discuție și ordonanța adoptată de Orban prin care s-a putut acorda către Unifarm un împrumut de 1,15 miliarde lei. Președintele Pro România a adăugat că speră ca acum românii să nu îl scape și i-a urat succes lui Orban.

,,Credeţi mereu că veţi scăpa. Eu sper ca de data asta românii să nu vă scape. Succes”, a mai adăugat Victor Ponta.