Vica Blochina a părăsit jungla după o lună de concurs.

Vica Blochina a demonstrat tuturor cât de neînfricată este. Pentru cei care credeau că „Asia Express” a fost ultima provocare pentru ea, blondina i-a surprins pe toți cu cea mai recentă alegere. Mai exact, aceasta a acceptat să participe la „Survivor” și să demonstreze tuturor cât de ambițioasă este. 

Vica Blochina se numără printre vedetele care au fost mereu în centrul atenției. Fosta parteneră a lui Victor Pițurcă nu s-a ferit niciodată de lumina reflectoarelor, ba chiar a fost extrem de sinceră de fiecare dată când a fost cazul. Acum, vedeta tocmai ce a revenit din jungla dominicană, acolo unde a fost concurentă la „Survivor”. Și, pentru că avea multe de povestit, a decis să se oprească în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Vica Blochina a recunoscut că nu a plecat la „Survivor” pentru a veni cu banii acasă. Deși nu i-ar fi displăcut deloc să ajungă până în finală, vedeta știe că sunt alți concurenți mult mai puternici și motivați. Principalul ei scop a fost acela de a le demonstra celor de acasă că nu este deloc „diva de Capitală” și că își poate depăși limitele, ori de câte ori vrea.

Vica Blochina a „scăpat porumbelul”. Ce amendă riscă concurenții „Survivor” dacă încalcă regulile contractului
social media

Vica Blochina și-a dat seama că nu este de joacă cu „Survivor”

Asumată și sinceră din fire, Vica a spus că viața din junglă nu este deloc una ușoară. Condițiile vitrege și lipsa confortului scoate a iveala caractere dure și testează nervii multora. Dacă ea s-a adaptat destul de repede, nu același lucru l-a putut spune și despre unii dintre colegii ei.

De exemplu, Blochina a povestit cum Carmen Grebinșan a poftit mereu la ciocolată. Și, pentru că la probe erau duși mereu cu barca, Vica i-a făcut rost de un baton de ciocolată. Cum?! Furându-l de la cel care conducea barca.

Din fericire, nu a văzut-o nimeni, însă, dacă era prinsă, risca să fie dată afară din competiție și amendată cu 100.000 de euro.

@gugulanulcs #survivor #top #2023 #trending #xyzbca #5pasidebine #viral #foryou #tiktok #romania #pentrutine #fy #pentruromânia #fyy #fyp #pentruvoi #ro ♬ sunet original – DespreTOT

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.