Vica a rezistat eroic o lună în jungla dominicană.

„Survivor” este una dintre cele mai dure competiții de la noi. Echipele de „Faimoși” și „Războinici” sunt luate din confortul de acasă și duse în jungla nemiloasă. Anul acesta, Vica Blochina a decis să experimenteze și ea probele acestui show și, cu siguranță, nu va uita prea curând 

Vica Blochina este una dintre vedetele care a acceptat mereu, cu brațele deschise, orice provocare. Blondina a demonstrat că, atunci când este motivată, nimeni și nimic nu o poate opri. După experiența „Asia Express”, vedeta s-a convins că este pregătită pentru orice și că puterea ei nu are limite. Tocmai de aceea, a spus „da” și provocării „Survivor”.

Vica a știut de la bun început că această competiție își va pune amprenta asupra ei. Vedeta a vrut să reziste cât mai mult și să își facă echipa mândră de parcursul ei. Din păcate, aceasta a fost eliminată după o lună de concurs. Deși mulți fani au fost supărați că nu a pus mâna pe marele premiu, se pare că nu banii au fost motivația principală a blondinei.

De ce a acceptat Vica Blochina să participe la „Survivor”. Vedeta a fost copleșită de regulile junglei
social media

Vica Blochina s-a întors la confortul ei de acasă

Vedeta nu a negat niciodată că și-ar fi dorit să ajungă în finală, dar nu a făcut un scop din asta. Vica Blochina a vrut să demonstreze că nu este deloc așa cum și-o imaginează cei de acasă. Blondina a vrut să scape de eticheta de „divă de Capitală” și a scos tot arsenalul de luptătoare din dotare. Aceasta nu s-a dat în lături de la nicio probă și a fost un adversar de temut pentru ceilalți concurenți.

„Vica a participat ca să demonstreze că nu este persoana despre care se spune, este o învingătoare, chiar dacă a ieșit din cursă”, a declarat Florin Burescu pentru Click!.

Chiar dacă nu a ajuns până în finală, la marele premiu, Vica Blochina nu a venit cu mâna goală acasă. Așa cum se știe, deja, concurenții sunt remunerați pentru fiecare săptămâna pe care o petrec la „Survivor”. Vica a fost plătită cu 3.000 de euro pe săptămână, ceea ce înseamnă 12.000 de euro pentru întregul parcurs.

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.