Reclamă
Reclamă

Cătălin Bordea și Nelu Cortea au acceptat una dintre cele mai nebunești provocări din viața lor. Cătălin voia demult să meargă la „Asia Express”, iar soția lui a fost cea care l-a convins. Mult timp acesta a crezut că în „America Express” va face echipă cu soția lui, dar, surpriză! Nelu Cortea a fost camaradul său pe „Drumul Aurului”.

Cătălin Bordea iubește aventura, iar faptul că a spus „da” provocării „America Express” este cea mai bună dovadă în acest sens. Comediantul a plecat pe „Drumul Aurului” motivat să câștige. Până acum, traseul lui este unul foarte bun. Bordea și Cortea au pus mâna pe două imunități, iar primele locuri la Irina sunt ale lor. Dar, asta nu înseamnă că este ușor.

Așa cum se știe, deja, pe traseu, dintr-un punct în altul, echipele trebuie să facă autostopul. Dacă în „Asia Express” problema era reticența celor din jur, în „America Express” altele sunt probleme. Majoritatea localităților prin care se deplasează sunt periculoase, ceea ce înseamnă cu au avut nevoie de securitate sporită. De fiecare dată li s-a făcut instructajul, dar asta nu i-a ferit de incidente.

Viața bate filmul. Cătălin Bordea și Nelu Cortea, la un pas de tragedie la autostop, în Mexic
Facebook

Cătălin Bordea este speriat de Mexic

La un moment dat, Bordea și Cortea s-au urcat în mașina unui mexican care i-a panicat foarte tare. Șoferul avea dublă personalitate și trecea de la o stare la alta. Ba chiar la un moment dat, i-a dat jos din mașină și a început să fie agresiv verbal cu ei. După ce s-au mai liniștit, au urcat din nou în mașină, iar securitatea a fost mereu cu ochii pe ei.

Reclamă

Dar asta nu a fost tot. Reporterul echipei Bordea-Cortea a povestit că, la un moment dat, în fața celor doi s-a oprit un mexican, dornic să-i ajute. Acesta avea două cuțite la cizmă, însă, din fericire, cei doi nu au observat asta. Și mai bine a fost că mexicanul s-a răzgândit și nu i-a mai luat pe comedianți în mașina lui.

Reclamă
Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro