Află cine este persoana care l-a făcut pe Cătălin Bordea să spună „da” provocării „America Express”.

Lui Cătălin Bordea îi merge din plin din punct de vedere profesional. După ce a încheiat colaborarea cu „Xtra Night Show” de la Antena Stars, acesta a primit proiecte pe bandă rulantă din partea conducerii Antenei 1. Amintim în primul rând de emisiunea „America Express”, reality show unde acesta face echipă cu Cortea.

De asemenea, cei doi sunt gazdele unui podcast pe Antena Play în care sunt invitați foști concurenți ai actulului sezon. În același timp, în urmă cu câteva zile, echipa emisiunii „iUmor” a dezvăluit componența noului sezon al emisiunii ce va debuta pe 11 februarie. Ei bine, în cadrul acestui show, Cătălin Bordea și Cortea vor fi la masa juraților alături de Delia și Cheloo.

Sursa: captură TV

Cu toate acestea, puțini știu faptul că, fostul co-prezentator a lui Dan Capatos și-ar fi dorit să treacă din curtea Antenei 1 la PRO TV. În urmă cu câteva luni se vehicula faptul că acesta s-ar număra printre concurenții noului sezon al emisiunii „Survivor”. Acum, la câteva luni distanță, se pare că aceste zvonuri se confirmă.

Dan Capatos l-a convins pe Bordea să nu „dezerteze” la concurență

Cel care l-a convins în cele din urmă pe Cătălin Bordea să nu părăsească trustul Intact a fost chiar Dan Capatos. Prezentatorul tv a insistat în repetate rânduri ca acesta să nu „dezerteze” și să colaboreze cu postul concurent Antenei 1.

„Cătălin o luase razna și voia în altă parte și m-am ținut de capul lui să refuze. „Bă, nu te duce!” Și am reușit, culmea, cu ajutorul unei fete pe care o porți pe piept acum (n.r. Andreea Bălan sau Andreea Antonescu) să-l ținem acasă și așa s-a născut povestea America Express pentru echipa Cătălin și Nelu.

Dacă n-ar fi stat lucrurile așa și astrele nu s-ar fi aliniat așa, cine știe dacă ar mai fi avut loc această alăturare a voastră.” a povestit Dan Capatos.

Share.

Sunt Sebastian și încă de mic visam să învăț tainele jurnalismului și ale televiziunii. Am absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași, iar acum, zic eu, sunt pregătit să vă aduc cele mai prospete știri din domenii diverse.