Astrele nu le sunt atât de favorabile unor nativi, care ajung să aibă mari probleme în relație.

Astrologii spun că începutul lunii octombrie vine cu multe provocări pe plan personal pentru patru zodii. Se pare că astrele le aduc o serie de surprize neplăcute, mai exact probleme în relația de cuplu. În timp ce alți nativi își vor găsi marea iubire, acești nativi trec printr-o perioadă mai delicată. Iată despre cine este vorba. 

Taur

Printre cei mai puțin norocoși pe plan sentimental, se numără nativii Taur. Conform astrologilor, cei care sunt deja implicați în relații de lungă durată, ajung să aibă neînțelegeri din cauza unor probleme vechi, care nu au fost rezolvate. Nici cei care au ocazia să întâlnească pe cineva nu vor fi feriți de vești mai puțin plăcute. Este important să nu arunce cu vorbe, mai ales atunci când tensiunea în cuplu crește, pentru că vor regreta.

( CITEȘTE ȘI: Top 3 zodii care vor fi trădate de prieteni, în luna octombrie. Cea mai grea lovitură pentru ei! )

Vești proaste pentru trei zodii. Ce nativi au parte de tensiuni în relația de cuplu, la începutul lunii octombrie
Colaj Substantial

Rac

În aceeași categorie intră și nativii Rac. Sensibili din fire, problemele din relație ajung să îi macine, deși nu vor spune asta direct. De cele mai multe ori, încearcă să își ascundă emoțiile, în special atunci când relația se află într-un impas. Astrologii le recomandă să comunice mai mult cu partenerul de viață și să îi spună direct ceea ce îi deranjează, pentru că este posibil ca, până la finalul anului, lucrurile să se agraveze.

Săgetător

Nici Săgetătorii nu sunt mai norocoși pe plan personal. Cu toate că acești nativi au mereu o energie bună și parcă te molipsesc cu optimismul lor, de această dată, lucrurile stau complet diferit. Astrele nu au vești foarte bune pentru ei, mai ales în viața personală. În astfel de situații, impulsivitatea îi caracterizează, doar că trebuie să fie mult mai atenți la ceea ce spun, dar și cum gestionează nemulțumirile partenerului de viață.

Distribuie

21 de ani, studentă la Facultatea de Comunicare și Relații Publice din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative. Pasiunea pentru scris, curajul și dorința de a fi mereu conectată la actualitate au determinat-o să aleagă acest drum. Scopul ei este să profeseze în domeniul pe care l-a ales din băncile școlii. Își dorește să se promoveze și să se adapteze la schimbările presei.