Luna octombrie vine cu multe provocări pe plan personal pentru trei zodii. Astrologii spun că urmează o perioadă mai complicată și plină de dezamăgiri din partea oamenilor în care aveau cea mai mare încredere. Situația va fi cu atât mai neplăcută cu cât este vorba de o prietenie de durată, dar mai ales, ar fi pariat că nu fi trădați vreodată. Iată despre cine este vorba. 

Gemeni

Nativii Gemeni încep luna octombrie urmăriți de ghinion, pe plan personal. Astrele nu le sunt deloc favorabile. Vor ieși la iveală detalii mai puțin așteptate despre prietenii în care aveau cea mai mare încredere. Indicat este să rupă definitiv legătură, pentru că până la finalul anului, există riscul să fie trădați din nou. Nici pe plan sentimental nu o vor duce mai bune și pot ajunge să sufere din dragoste sau să afle că persoana iubită nu mai are aceleași sentimente pentru ei.

Top 3 zodii care vor fi trădate de prieteni, în luna octombrie. Cea mai grea lovitură pentru ei! Pexels

( CITEȘTE ȘI: Zodia care va primi o moștenire la începutul lunii octombrie. Ziua cea mare e foarte aproape! )

Leu

Nici nativii Leu nu stau mai bine la acest capitol. Deși nu o vor arată niciodată, și ei vor trece printr-o perioadă mai complicată, iar adevărul despre prietenii îi va surprinde neplăcut. Nativii Leu nu vor arata niciodată că le este greu, dar în sufletul lor, vor fi afectați de întreaga situație. Și bârfa este în floare, așa că astrologii îi sfătuiesc să fie mai atenți căror persoane le povestesc problemele. Întreaga situație îi va destabiliza, deși nu vor arata.

Vărsător

Sensibili din fire și cu o anumită doză de naivitate, nativii Vărsător tind să creadă că toată lumea are intenții bune, așa cum gândesc ei. Realitatea este cu totul alta, iar în luna octombrie, vor afla detalii care le vor da peste cap tot ceea ce știau până acum. Există riscul ca anumite zvonuri să ajungă la urechile lor, fiind împrăștiate chiar de cei pe care îi considerau prieteni.