Încep filmările pentru un nou sezon al emisiunii „Insula Iubirii”. Radu Vâlcan a dat primele detalii

Fanii emisiunii „Insula Iubirii” au motive de bucurie. Se pare că un nou sezon al show-lui se pregătește intens. Noi cupluri își vor supune relația la încercare și vor da piept cu ispitele din Thailanda. Radu Vâlcan a făcut primele declarații despre noul sezon. Când va ajunge acesta pe micile ecrane?

În cadrul unui interviu recent, Radu Vâlcan a dezvăluit că în prezent castingul pentru „Insula Iubirii” este în toi. Producătorii emisiunii caută noi cupluri care să pornească în aventura din Thailanda. Mai mult, acesta a mărturisit că filmările pentru noul sezon al emisiunii vor începe curând. Se pare că înainte de sfârșitul anului toată echipa va pleca în Thailanda și se va da startul testului iubirii.

Radu Vâlcan este încântat că emisiunea pe care o prezintă de ani de zile va beneficia de încă un sezon. Cu toate acestea recunoaște că proiectul este unul extrem de greu, mai ales pentru că trebuie să stea departe de familie.

„Am înțeles că se face casting la Insula Iubirii. Este foarte posibil să plecăm până la finalul anului la filmări. Cam asta urmează. Este un proiect greu. Oamenii nu înțeleg exact. Ei văd că pleci în Thailanda, în vacanță… Realitatea este un pic diferită, dar, oricum, ce facem este pentru noi, dar este și pentru public. În speță, vorbesc pentru fanii emisiunii Insula Iubirii, să iasă totul bine. Până la urmă doar asta contează. Nu interesează pe nimeni cât de greu îmi este mie acolo. Sau cât de greu îi este Adelei aici, singură cu copiii. Important este produsul final.”, a declarat Radu Vâlcan, potrivit fanatik.ro.

(CITEȘTE ȘI: Radu Vâlcan, la momentul adevărului! Cât de greu îi este fără Adela Popescu și cu doi copii mici acasă)

Radu Vâlcan a făcut anunțul! Când vor putea vedea telespectatorii un nou sezon „Insula Iubirii”
Social media

Radu Vâlcan, singur cu copiii

Dacă în fiecare an, Adela Popescu rămânea singură acasă cu cei mici atunci când partenerul ei pleca în Thailanda, acum a venit și rândul acestuia să vadă cum se simte asta. Recent, cât timp Adela Popescu s-a aflat în Republica Dominicană, Radu Vâlcan a rămas singur acasă cu cei doi copii mai mari. Misiunea nu a fost una ușoară însă vedeta a reușit să o ducă la capăt. Adela Popescu s-a întors acasă, iar acum este rândul lui să plece.

„Au conștientizat, sunt destul de mari, dar i-am pregătit oricum înainte. Mi-a fost teamă cumva la început, pentru că nu știam cum vor reacționa. Este prima dată când am întâmpinat o așa situație. Dar, până la urmă, ei pentru că sunt prinși cu școala, cu grădinița… Sunt foarte focusați pe treaba asta și știu că totul este pentru scurt timp până se întoarce Adela. Au fost extrem de receptivi din punct de vedere emoțional.”, a mai spus Radu Vâlcan.

Share.

Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații Publice, SNSPA. A urmat mai multe cursuri de Multimedia – Radio și Televiziune, activează în presa online de trei ani. În prezent este redactor al publicației Substanțial.ro. Este bine ancorată în tot ceea ce ține de showbiz și la curent cu ultimele noutăți.