„Mi-a fost teamă cumva la început, pentru că nu știam cum vor reacționa. Este prima dată când am întâmpinat o așa situație.”

Filmările pentru emisiunea „Sunt celebru, scoate-mă de aici” sunt în toi. Iar de ceva timp Adela Popescu este plecată de acasă. Așa că Radu Vâlcan trebuie să se descurce acum de unul singur cu cei doi băieți mai mari. Vedeta recunoaște că lucrurile nu sunt tocmai ușoare, însă nici nu se poate plânge. Micuții au fost receptivi și au înțeles ce se întâmplă.

Adela Popescu a făcut plecare în Republica Dominicană alături de toată familia. Însă, recent, Radu Vâlcan s-a întors în țară alături de copii. Chiar dacă fiul cel mic a rămas cu Adela Popescu, vedeta Antena 1 a trebuit să se descurce singur cu cei doi băieți mai mari. Misiunea nu este una ușoară, însă Radu Vâlcan pare să se descurce.

Acesta a mărturisit că deși și-a făcut multe griji, cei mici au înțeles ce se întâmplă. Mai mult, aceștia sunt captivați de tot ce se întâmplă la școală și grădiniță încânt nu au prea mult timp să se gândească la faptul că sunt doar cu tatăl acasă.

„Ei sunt ok că sunt cu școală. Normal că le este dor de ea. Dar vorbim cât de des putem având în vedere diferența de fus orar. Cred că sunt 7 ore sau ceva de genul ăsta. Pe minus. Despărțirea, grea și întoarcerea, lină. Zborul a fost ok. Da, au conștientizat, sunt destul de mari, dar i-am pregătit oricum înainte. Din fericire pentru mine, că eu am venit cu ei, au fost foarte cuminți. Sunt nerăbdători să se întoarcă (n.r. mama lor).

Mi-a fost teamă cumva la început, pentru că nu știam cum vor reacționa. Este prima dată când am întâmpinat o așa situație. Dar, până la urmă, ei pentru că sunt prinși cu școala, cu grădinița… Sunt foarte focusați pe treaba asta și știu că totul este pentru scurt timp până se întoarce Adela. Au fost extrem de receptivi din punct de vedere emoțional.”, a declarat Radu Vâlcan, potrivit fanatik.ro.

(CITEȘTE ȘI: Adela Popescu, declarație inedită pentru partenerul de viață. Cum este Radu Vâlcan în postura de soț. VIDEO)

Radu Vâlcan, la momentul adevărului! Cât de greu îi este fără Adela Popescu și cu doi copii mici. „Mi-a fost teamă”
Social media

„A fost acel episod traumatizant”

Cât timp se afla în Republica Dominicană alături de Adela Popescu și copii, Radu Vâlcan a trăit o experiență ce l-a marcat. Uraganul Fiona a lovit puternic și a afectat mare parte din Dominicană. Totul a fost inundat, casele oamenilor au fost distruse, curentul a lipsit ore întregi și toată lumea a trebuit să stea baricadată.

„A fost acel episod destul de traumatizant aș putea spune. Pentru că din afară lucrurile nu s-au văzut chiar atât de groaznice pe cât au fost acolo. A fost pentru prima dată când am trăit așa ceva. Ceva cumplit. Nu îmi imaginam o asemenea experiență că te poate afectat atât de tare. Eu m-am speriat foarte tare. Mai ales în contextul ăsta, că erau și copiii și trebuia prima dată protejați. Te vezi neputincios în fața naturii.

Oameni care se plângeau că nu mai au case. Le-au căzut copacii pe case. Au fost luați așa, indiferent cât de mult te pregătești, cu forțele naturii nu te poți opune.”, a mai spus Radu Vâlcan.

Distribuie

Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații Publice, SNSPA. A urmat mai multe cursuri de Multimedia – Radio și Televiziune, activează în presa online de trei ani. În prezent este redactor al publicației Substanțial.ro. Este bine ancorată în tot ceea ce ține de showbiz și la curent cu ultimele noutăți.