În data de 7 decembrie, superba locuință a familiei McCallister din „Singur acasă” va fi disponibilă pentru rezervare pe Airbnb. Casa a jucat un rol esențial în film, când Kevin, interpretat de Macaulay Culkin a transformat-o într-o fortăreață de apărare împotriva celui mai amuzant duo de spărgători, Joe Pesci și Daniel Stern.

Cei mai norocoși se vor putea bucura de vizită, în data de 12 decembrie, așa că tebuie să stai cu ochii pe ea! Aceasta se află pe cea mai frumoasă stradă din Chicago și pur și simplu îți taie respirația! Însă, costul vizitei de pe Airbnb te lasă cu adevărat fără suflare: este de doar 25 de dolari! 

Ce surprize îi așteaptă pe cei care vor închiria casa micuțului Kevin McCallister

Un alt avantaj? Oaspeții Airbnb vor fi întâmpinați de fratele mai mare al lui Kevin, Buzz, interpretat de actorul Devin Ratray. Airbnb a împărtășit pe Instagram anunțul despre emblematica casă nostalgică a anilor ’90.

„Sărbătoriți sezonul de iarnă în stil McCallister, animale murdare. Pentru prima dată, un grup de răufăcători își poate rezerva o vacanță în casa nemuritoare unde a început povestea „Singur acasă” (fără întreruperea unor intruși”, au scris ei. 

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Airbnb (@airbnb)

Dar așteaptă. Surprizele continuă!

În această vacanță incredibilă, oaspeții vor putea, de asemenea, să pună capcane în casa complet amenajată. Totul va fi asemănător cu creațiile inedite făcute de Kevin în film. De asemenea, invitații se vor bucura de o felie din „cea mai bună pizza din Chicago” – o specială Kevin McCallister. Și nu în ultimul rând, vor avea o întâlnire cu o tarantula live (care poate că nu se va mai rătăci, ca cea din film) .

Pentru a încheia seara festivă, va avea loc o proiecție a celei mai recente tranșe din franciză „Singur acasă”, care a fost lansat pe Disney+ luna trecută. În onoarea șederii de o noapte, Airbnb a anunțat că va face o donație unică Spitalului de Copii La Rabida din Chicago.