Veronica și Viorel Stegaru se despart oficial! Cum a reacționat Vulpița

Război total între ProTv și Antena 1 pentru Vulpița!
Război total între ProTv și Antena 1 pentru Vulpița!

Veronica și Viorel Stegaru se despart, iar acest lucru nu mai poate fi împiedicat de nimeni, nici măcar de Vulpița; care a realizat că nu are cum să evite o despărțire. După ce zilele trecute, Vulpița era cea care își dorea divorțul cu orice preț, acum tânăra de la Blăgești se teme pentru relația ei, mai ales după ce a văzut de ce este capabil Viorel, soțul ei.

Se despart sau nu?

De când Vulpița a făcut piesa „Doi îndrăgostiți lulea”, în colaborare cu Rafelo, nimic nu pare să le mai meargă. În familia Stegaru s-au încins din nou spiritele. Mulți cred că Veronica și Viorel Stegaru se despart și că nu mai este cale de înoarcere. Asta și pentru că ultima dată Viorel a fost cel care a vrut să plece acasă, la Blăgești, bineînțeles fără soția sa. Să fie oare vorba de o despărțire între Veronica și Viorel Stegaru?

Se pare că în ultima ediție, Viorel Stegaru a întors foaia, așa cum spune el la 90 de grade. Bărbatul a vrut să plece departe de soția sa, la Blăgești. În primă fază Veronica nu a făcut nimic să-și oprească soțul, ci i-a urat drum bun; fără să se gândească la urmări. Data trecută, el a fost cel care încerca să-și oprească soția să plece de acasă, dar nu a reușit în niciun fel. Acum i-a venit și ei rândul să fie pusă în postura în care a fost și el, la un moment dat.

„Vrea să plece la gară… drum bun!”, i-a zis Vulpița soțului.

Dacă Veronica și Viorel Stegaru se despart rămâne de văzut, cert e că nu se mai înțeleg deloc în ultima vreme. Certurile sunt la ordinea zilei. Vulpița și-a ascuns chiar și buletinul, mințind că l-a pierdut, apoi că l-a rupt, pentru a nu-i mai purta numele. Ce nu știa Vulpița este faptul că dacă își rupe buletinul, nu va scăpa de nume de Stegaru.

Lasă un răspuns

Teorii amuzante care au schimbat lumea fizicii

Gina Pistol este însărcinată!? Smiley a dat din casă: „Suntem…”